Close sidebar
Close sidebar

Cine este Alexandru, tânărul de 33 de ani ucis de polițistul băut care se întorcea de la o petrecere

Alexandru B. este tânărul de 33 de ani din Nehoiu care și-a pierdut viața noaptea trecută, într-un accident înfiorător: prietenul său, un polițist de 24 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un camion parcat. Pasager pe locul din dreapta, Alexandru a murit pe loc.

Sorin Negru,

Alexandru (foto stânga) și prietenul său, agentul de poliție Bogdan (dreapta)

[Sursa foto: Reporter buzoian]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia în care Alexandru și-a pierdut viața s-a produs vineri noapte, la ora 4.00, pe Drumul Național 10, în localitatea Nehoiașu.

Citește și: Accident rutier mortal pe DN 10. Un bărbat care se afla într-o mașină condusă de un polițist beat a decedat

Se pare că polițistul de 24 de ani venea de la o petrecere în momentul în care, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un TIR staționat.

Pe locul din dreapta al mașinii se afla un prieten al șoferului, Alexandru. Lovitura a fost atât de puternică, încât pasagerul a murit pe loc.

Alexandru B. avea 33 de ani, era divorțat și avea un copil, potrivit Reporter buzoian.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alexandru a murit pe loc

[Sursa foto: Reporter buzoian]

Ce alcoolemie avea polițistul băut

Bogdan P. este agentul din cadrul Poliției orașului Nehoiu care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a produs accidentul rutier soldat cu moartea unui prieten în vârstă de 33 de ani.

Agentul de poliție se afla în stare de ebrietate, a arătat rezultatul etilotestului.

Agentul de poliție a scăpat teafăr din accident și, conform procedurii, a fost supus testului cu aparatul Dragger. Rezultatul avea să arate că el consumase alcool înainte de a se urca la volan și a provoca accidentul care i-a curmat viața unui om.

Polițistul Bogdan P. este căsătorit și are o fetiță. 

[Sursa foto: Reporter buzoian]

"În urma testării șoferului cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tanarul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemei” se arată în informarea poliției.

Polițistul Bogdan P. este căsătorit și are o fetiță. De asemenea, victima accidentului, Alexandru, era tot din Nehoiu, dar era mai mare cu câțiva ani decât prietenul său.

Citește și: Moarte cumplită pentru un tânăr. A fost bătut cu un picior de scaun și strangulat cu o pereche de dresuri de iubita sa, o cântăreață cunoscută

Dosarul de cercetare penală a fost înaintat deja Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele, iar șoferul se află în custodia polițiștilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI