Au fost scene de groază, marți, într-o localitate din Suceava. O tânără de 21 de ani şi bunicul său au murit înecaţi, după ce au plonjat cu maşina într-o groapă cu apă, adâncă de câţiva metri. Tragedia s-a petrecut pe un drum aflat în reparaţii şi ar fi fost poate evitată, dacă responsabilii nu ar fi lăsat lucrările de izbelişte.

Citeste si: Accident cumplit în Maramureș. Un șofer a intrat cu mașina în autobuz

Cum s-a produs teribilul accident

Andreea este tânăra care la doar 21 de ani şi-a pierdut viaţa într-un mod cumplit. Fata era în maşină împreună cu bunicul ei, în vârstă de 75 de ani, si mergeau spre casa.

Într-o curbă, batranul a pierdut controlul volanului, a iesit de pe sosea și a zburat în groapa cu apă, adâncă de 8 metri.

Autoturismul marca Opel a ieșit de pe drum și a intrat direct în imensa groapă săpată de constructorii care modernizează acest drum pentru a construi un alt pod peste cursul de apă de acolo.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Alarma a dat-o un alt șofer care circula în aceeași direcție și care a observat mașina că dispare de pe șosea.

"Mașina s-a răsturnat, a ajuns cu roțile în sus în apă. Localnicii din zona au spus că lacul este foarte adânc și nu a avut nimeni curaj să se bage în apă", spune martorul.

Citeste si: Accident cumplit în Maramureș. Un șofer a intrat cu mașina în autobuz

Maşina s-a scufundat rapid în apa îngheţată, iar cei doi nu au mai avut nicio şansă să iasă. Pompierii au găsit geamul autorismului spart, semn că bieţii oameni au încercat să se salveze.

La fața locului, la Liteni- Moara, a fost o mobilizare importantă de forțe de salvare, dar cu toată strădania în final nu s-a putut face nimic.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Autoturismul a fost scos la suprafață, iar în interior s-au găsit trupurile neînsuflețite a două persoane. Este vorba de Ioan Rusu, de 75 de ani, din satul Măzănăești, comuna Drăgoiești, respectiv Andreea Horga, de 21 de ani, din Berchișești, nepoata septuagenarului.

Victimele nu au avut nicio șansă în groapa adâncă făcută de autorități

Victimele nu avea puls, nu respirau, aveau căile respiratorii pline cu apă. Aveau și leziuni traumatice, iar temperatura apei era foarte scăzută.

Drumul unde s-a produs tragedia este în reparaţii de doi ani. Ca să reabiliteze un pod, autoritatile au săpat craterul adânc și l-au lăsat așa.

În timp, acolo s-a acumulat apa, numai ca nimeni nu a luat masuri, deși localnicii au semnalat că oricand s-ar putea produce o tragedie, mai ales că groapa este foarte aproape de drum. Mai mult, zona nu era semnalizata corespunzator.

Ca să scoată victimele, echipajele au secat parțial lacul. Operatiunea a fost extrem de dificila si a durat mai bine de o ora.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si