Un bărbat în vârstă de 29 de ani și un bebeluș de 8 luni și-au găsit sfârșitul într-un groaznic accident de mașină care a avut loc miercuri dimineață în Copșa Mică. 

O tânără mamă în vârstă de 17 ani a fost grav rănită în urma impactului dezastruos. Părinții bebelușului mort în accident se întorseseră recent în străinătate și își doreau să se stabilească la Mediaș.

Citește și: VIDEO- Tată și fiu de 2 ani, loviți intenționat cu mașina în Bihor de un vecin băut! Ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la asemenea gest?

Apropiații lui Andrei au numai cuvinte de laudă la adresa tânărului

Înainte de accident, Andrei își vizitase niște rude. În noaptea accidentului, el și soția sa Carina, se întorceau de la niște rude. La ieșire din Copșa Mică spre Mediaș, Andrei a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de mod. Andrei și băiatul său au murit.

Rudele l-au descris pe Andrei ca fiind un băiat muncitor și cuminte. Apropiați cuplului sunt șocați de lucrurile care s-au întâmplat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Era un om muncitor, era foarte bun, foarte cuminte.

Aseară a venit la noi în sat aici, în Șeica Mare, și voia să se întoarcă înapoi acasă la apartamentul lui. Pe la ora 3, așa am aflat, a venit cineva și m-a anunțat că a făcut Andrei accident. Copilul, numai de el știam, că a murit. Pe urmă, când s-a dus băiatul și a văzut care e problema, ne-a spus că și el a murit. Noi știm că a plecat acasă.
După cum am aflat, pe la ora 2 a plecat acasă, din Șeica Mare”, a spus Maria Velțan, verișoara lui Andrei, citată de Ora de Sibiu.

Citește și: VIDEO- Sfârșit fulgerător pentru un tânăr de 18 ani din București! Băiatul erau pasionat de fotbal și avea tot viitorul înainte

"Din cauze care urmează a se stabili, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers și s-a răsturnat", se arată în comunicatul transmis de autorități.

La fața locului s-au deplasat imediat trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare una de stingere și două ambulanțe SAJ.

În urma impactului puternic, conducătorul auto, un bărbat de 29 de ani, a fost proiectat în afara autoturismului. Mama minoră, o adolescentă de 17 ani, și bebelușul acesteia au fost găsiți încarcerați.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Condamnare șocantă în cazul polițistului care a accidentat-o mortal pe Raisa! Familia este dărâmată după decizia instanței

Din nefericire, echipajul medical a constat decesul bebelușului și a conducătorului auto.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si