Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța (CJRAE) a anunțat, vineri, 16 februarie, decesul unei tinere angajate, Andreea Pavăl.

Citește și: Cine a fost Florentina Satmari, îndrăgita realizatoare TV. Lumea muzicii populare, în doliu

Potrivit Replica Online, în cursul zilei de sâmbătă Andreea urma să se căsătorească. Pentru moment nu se cunoaște motivul decesului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Este teribil de greu să vorbim despre Andreia la timpul trecut"

Andreia Pavăl, profesor logoped a trecut în neființă la o vârstă fragedă. Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța a transmis că Anddreia era "un reprezentant inimos, cu care timpul a fost mult prea grăbit".  

"Familia CJRAE Constanța a pierdut un reprezentant inimos, cu care timpul a fost mult prea grăbit- ANDREIA PAVĂL! Este teribil de greu să vorbim despre Andreia la timpul trecut, căci jovialitatea și blândețea ei ne-au cucerit pe toți! Recent, Andreia descria oamenii alături de care se dedica celor din jur, astfel: 'Echipa invincibilă a profesorilor logopezi! ,,Ingrediente": respect, implicare, profesionalism, prietenie...', au transmis oficialii instituției unde Andreia lucra.

"De astăzi, Andreia ne va zâmbi dintr-o altă dimensiune! A fost un om atât de bun și de credincios, încât la cununia sa religioasă, care urma să aibă loc sâmbătă, și-au dorit neapărat să participe îngerii! Drum lin spre cer, suflet curat! Condoleanțe, familiei îndurerate!”, au transmis reprezentanții CJRAE Constanța.

Mesaje de condoleanțe în mediul online

,,Off, Doamne!!Este de neconceput!!Andreea ce plină de viață și de energie, de zâmbet și de căldură sufleteasca sa nu mai fie?Îmi este foarte greu sa accept și sa transmit condoleanțe celor dragi ei, dar dacă Dumnezeu a vrut așa”

,,Ne amintim, cu lacrimi și durere, timpul de calitate și întâmplările frumoase pe care le-am trăit alături de prietena noastră, ANDREIA PAVĂL, care a fost, începând cu anul 2008, profesor logoped, titular al Cabinetului de logopedie din grădinița noastră! Astăzi, când a plecat la ceruri,

cu lacrimi și durere, ne luăm rămas bun de la Andreia, un Om adevărat, o bună prietenă, cu suflet blând și dragoste de oameni! Drum lin spre cer, iubita noastră prietenă! Colectivul Grădiniței PP ”Ion Creangă”

,,Dumnezeu sa o odihnească în pace! O colega calda, mereu cu zâmbetul pe buze! Ii vom simți lipsa! Condoleanțe soțului ei, lui Eric, mamei și celor dragi si apropiați! ”, sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanțe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si