Antonia Ionescu este noua concurentă „Puterea Dragostei”. Este blondă, sexy și dornică să-și întemeieze o familie. Tânăra este din Hațeg, dar locuiește în Timișoara. Blonda a terminat Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării. Antonia a lucrat ca și consilier în vânzări.

Citeste si: Cine este Diana Jurcan de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

Antonia este o femeie scundă, blondă, sexy, dar care știe ce vrea de la viață.

Ea a avut o intervenție chirurgicală de mărire a buzelor. Noua concurentă a trecut printr-o mare schimbare. Antonia a renunțat la culoarea negru a părului, pentru a deveni blondă.

Citeste si: Totul despre Dorian Popovici, noul concurent ce va trece pragul casei ”Puterea Dragostei”

Antonia de la „Puterea Dragostei” va face furori în casa iubirii de la Kanal D

Noua concurentă este gata să-și cunoască jumătatea. Încă nu se știe pentru cine va păși Antonia în casa dragostei, însă ea este dornică să iubească.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este, de fapt, Codruț Cătălin de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

cine este antonia ionescu de la puterea dragostei

Antonia de la Puterea Dragostei.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Comănici s-a despărțit de Andrei Dascălu de la Survivor! Bruneta a spus tot adevărul: „Drumurile noastre sunt separate. Eu nu sufăr!”

Tânăra va face cunoștiință mâine, 28 septembrie 2021, cu fetele și băieții din casa dragostei.

Citeste si: Cristian Marinescu și Alexandra, înapoi la Puterea Dragostei?! Câștigătorul sezonului trei, dezvăluiri incendiare: ”Vor să ne revadă acolo”

Citeste si: Radu, marturisiri halucinante! "Ii place si lui de mine si ei!" Aflati ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei, sambata, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si