Un rapper și-a văzut cel mai important eveniment din carieră, transformat într-unul dintre cele mai urâte episoade din viață. După ce a câștigat trei premii Grammy, artistul a părăsit evenimentul cu poliția, fiind arestat pentru comiterea unei infracțiuni.

A câștigat trei trofee și a plecat încătușat de la eveniment

Rapper-ul Killer Mike a trăit șocul vieții. După ce a câștigat trei trofee Grammy, artistul a fost încătușat și reținut de autorități, pentru comiterea unei infracțiuni. 

Killer Mike a plecat încătușat de la decernarea premiilor Grammy. Potrivit unei postări de pe platforma X, realizată de un jurnalist străin, Killer Mike ar fi fost implicat într-o altercație. La scurt timp după reținere, Killer Mike a fost eliberat, potrivit presei străine.

Citește și: VIDEO- Celine Dion, aplaudată la Premiile Grammy. Cântăreața a avut prima apariție publică din ultimele 3 luni

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

killer mike

Killer Mike a câștigat trei trofee Grammy

[Sursa foto: Facebook]

„A ieșit și își va sărbători câștigurile în seara asta”, a declarat avocatul rapper-ului, potrivit variety.com.

Killer Mike a câștigat trei trofee Grammy, fiind câștigătorul a toate categoriile în care a fost nominalizat: Cea mai bună melodie rap, Cea mai bună prestație rap și Cel mai bun album rap.

Premiile Grammy 2024

Premiile Grammy au fost decernate pe data de 4 februarie 2024. Taylor Swift a fost senzația serii, obținând, pentru a patra oară, premiul pentru Cel mai bun album. Miley Cyrus a fost premiată pentru Cea mai bună melodie.

celine dion si taylor swift

Celine Dion și Taylor Swift la premiile Grammy

[Sursa foto: Facebook]

O altă surpriză a fost prezența lu Celine Dion. Este prima apariție publică a vedetei după retragerea din lumina reflectoarelor din cauza bolii crunte cu care se confruntă. Celine Dion a apărut pe scenă însoțită de fiul său, Rene-Charles Angelil, și i-a înmânat premiul pentru Cel mai bun album lui Taylor Swift.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si