Aurora a dat naștere unor controverse și mici scandaluri din prima clipă î n care a trecut pragul casei de la "Puterea Dragoste i". Alex a părut să știe că Aurora vine și s-a pregătit cu flori. Mariana a explodat și Radu a intrat și el în polemica iscată.

" Nu am avut emoții înainte să intru, chiar deloc. Dar când am intrat, deja... m-au copleșit emoțiile.

Mi-am dorit foarte mult să ajung aici. Am urmărit emisiunea din primul sezon. Sunt fericită că am ajuns aici, sper ca Alex să fie de aceeași părere ca și mine", a declarat Aurora, noua concurentă de la "Puterea Dragostei" în primul dialog cu prezentatoarea Cristina Mihaela.

Citeste si: Noul concurent de la Puterea Dragostei intervine în una dintre relații: ”Simt să mă uit la tine”

Mariana a chicotit auzind această declarație și a spus râzând că s-a înecat de la aer. "Aurora, tu știi că Alex s-a pupat cu Mariana acum o săptămână?", a întrebat-o moderatoarea emisiunii. Alex a intervenit: "Eu i-am spus lui Mariana că suntem prieteni și atât".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Citeste si: Cum a petrecut Bernadette Laszlo de la „Puterea Dragostei” de ziua ei?! Imagini hot cu blondina

Cum s-au pregătit băieții de la Puterea Dragostei de sosirea noii concurente

Alexandru a presărat un buchet de trandafiri pe trepte înainte de sosirea noii concurente. Cristi Marinescu a făcut ordine în sufragerie și i-a certat pe ceilalți: "Băi, nu mai faceți mizerie în casă".

Mișcările de trupe au fost remarcate și de fetele din casa Puterea Dragostei care i-au luat peste picior pe băieți. 

Alexandru a presărat un buchet de trandafiri înainte de sosirea noii concurente. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Alex nu a vrut să recunoscă că a avut o strategie pregătită legat de venirea Aurorei.

"Din discuția noastră am dedus că ar veni, dar ea nu mi-a spus clar că vine. Vorbim într-adevăr de două sau trei zile", s-a apărat Alex.

"A, de trei zile? Alex a spus în felul următor: O să mă combin cu fata ata chiar dacă Marianei nu-i place", a sărit și Radu. Vezi întregul moment picant aici:


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si