Close sidebar
Close sidebar

Cine este avocata care o apara pe criminala de la metrou!

La mai bine de o saptamana de cand Magdalena Serban a ales sa impinga in fata trenului o tanara in varsta de 25 de ani, care a murit in urma incidentului, aceasta a primit dreptul la un avocat care s-o reprezinte.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 
Chiar daca a ucis o femeie cu sange rece si ar fi meritat sa-si petreaca toata viata in puscarie, Magdalena Serban este reprezentata de Marinela Rus Grigore, care nu si-a dorit sa se ocupe de acest caz, ci a fost obligata, fiind avocat din oficiu.
 
"Nu sunt avocat ales, ci dat din oficiu. In seara crimei am fost anuntata ca trebuie sa ma prezint la Arestul Central. Daca nu o faceam primeam amenda”, a precizat pentru Click! aparatoarea, care are 18 ani de experienta in avocatura.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

 

Cei care doresc sa primeasca astfel de dosare se inscriu la Barou pentru a fi repartizati. Onorariile lor sunt de 460 de lei pentru fiecare inculpat asistat in cursul urmaririi penale si alti 460 de lei in cursul judecatii, pe fiecare faza procesuala, scrie Click.
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI