Potrivit unor surse stirilekanald.ro, inculpatul s-ar numi Șerban Ion, în vârstă de 55 de ani și este acuzat pentru viol și furt.

În iulie 2023 ar fi profitat de mai multe ori de o copilă de 10 ani pe care ar fi ademenit-o într-un hotel din Capitală, iar în octombrie 2023 acesta ar fi repetat fapta asupra unei adolescente de 15 ani.

Cine este bărbatul care a abuzat cele două minore?

La data de 16 iulie 2023, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră de 10 ani a fost ademenită de inculpat, într-o gară și convinsă să-l însoțească pe acesta la locuința lui, unde a profitat de ea cu forța și i-a luat telefonul mobil.

„În fapt, la data de 16 iulie 2023, în timp ce se afla într-o gară din Capitală, o minoră, în vârstă de 10 ani, ar fi fost abordată de un bărbat, care, sub diverse pretexte, ar fi convins-o să meargă în locuinţa acestuia, iar acolo ar fi constrâns-o să întreţină mai multe raporturi sexuale. Ulterior, bărbatul în cauză i-ar fi luat telefonul mobil minorei şi ar fi lăsat-o să părăsească locuinţa”,  au transmis polițiștii.

Citește și: VIDEO- Bărbat găsit de polițiști după ce a profitat de două minore de 10 și 15 ani. A fost prins la 5 luni de la prima faptă

La două zile după, fata s-a întors în gară pentru a-și recupera telefonul, iar același individ ar fi ademenit-o din nou, la un hotel, pentru a profita de ea. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Poliția Română

Poliția Română

[Sursa foto: G4Media]

„Ulterior, minora ar fi reuşit să plece şi s-ar fi dus cu un autocar în Municipiul Râmnicu Vâlcea, unde a fost depistată de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea”, au mai transmis autoritățile.

Pe 31 octombrie 2023, polițiștii au fost sesizați de o fată de 15 ani, cu privire la același individ, care ar fi ademenit-o într-un hotel, unde a profitat de ea și i-ar fi sustras și o sumă de bani.

„După ce ar fi ajuns la hotel, bărbatul în cauză ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexuale, după care i-ar fi furat o sumă de bani. De asemenea, în baza probatoriului administrat, dar şi a colaborării cu alte două state partenere, a fost identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Totodată, având în vedere modul asemănător de comitere a faptelor, precum şi a semnalmentelor oferite de cele două minore, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptelor este acelaşi bărbat”,  au explicat polițiștii.

Individul a fost prins la Brașov. În trecut ar mai fi săvârșit fapte de aceeași natură

Pe data de 3 noiembrie 2023, inculpatul a fost reținut de polițiștii din Brașov și reținut pentru 24 de ore. La o zi după, magistrații au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Citește și: VIDEO- Femeie agresată în casă, de față cu partenerul. "Faptul că victima și agresorul fuseseră parteneri nu ușurează chinul"

Potrivit surselor, bărbatul nu ar avea loc de muncă, și ar fi fost condamnat în Anglia pentru fapte de natură sexuală. De asemenea, acesta ar fi activat și în Spania cu fapte de natură penală.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbatul care a abuzat două minore a fost prins

Bărbatul care a abuzat două minore a fost prins

[Sursa foto: Economedia]

El este acuzat pentru viol, tâlhărie și furt.

Aceleași surse au mai menționat că, după comiterea faptelor, bărbatul ar fi fugit din București pentru o perioadă de timp, sperând să nu fie prins.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si