Poliția îi știe numele și acesta a reușit să fugă din țară. Bărbatul a închiriat o mașină, iar poliția a intrat în posesia automobilului. Olandezul avea un apartament închiriat în București și ar fi venit în România special pentru a abuza copii, conform stiripesurse.ro.

Olandezul a venit la Bucureşti în urmă cu câteva zile, a închiriat un apartament şi o maşină. Cu mașina a plecat pe DN7, spre Piteşti, şi se pare că a urmărit copile în preajma școlilor.

Citeste si: Gabriela Firea şi Florentin Pandele au făcut un “aranjament” cu echipele finanţate de Primăriile lor? Trupa lui Pandele a luat locul din prima ligă ocupat de cea a lui Firea!

Citeste si: ANAF se chinuie de un an să recupereze de la Elena Udrea 8 milioane de lei! Cum s-a ajuns în situaţia ca prejudiciul din dosarul Gala Bute să nu fie achitat!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Mihaela Adriana, fata de 11 ani din localitatea Gura Suții, a fost dată dispărută vineri, după ce fratele ei a sesizat polițiștii că nu s-a mai întors de la școală.

Familia fetiței de 11 ani din Dâmbovița, Gura Șuții, Mihaela, este distrusă de durere.

Autoritățile au avut nevoie de mai bine de 48 de ore pentru a o găsi pe Mihaela. Familia acuză poliția că nu au reușit să își facă treaba.

„Poliţia nu a fost în stare să o caute, degeaba au atâtea echipamente. Am căutat-o noi cu lanternele”, a spus fratele fetei, potrivit unor imagini difuzate de RTV.

Citeste si: De ce a lipsit mama lui Adrian Alexandrov de la botezul fiicei acestuia și a Elenei Udrea? Avem informații în exclusivitate!

Citeste si: Fată de 14 ani, dispărută dintr-o localitate din Dolj

”Miliția nu e în stare, degeaba au faruri, degeaba au de-astea. Nu vor să facă așa cum am spus noi. Am căutat noi cu lanternele de brichete și de la telefoane! Ei nu au vrut să vină! ”Au adus 1000 de polițiști și nu au făcut nimic!”, mai spun alți oameni pe înregistrarea video.

„Referitor la fetiţa de 11 ani, din Gura Şuţii, vă comunicăm faptul că, din păcate, fetiţa a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produleşti. Aceasta prezintă urme de violenţă. În acest moment poliţiştii au un cerc de suspecţi”, precizează IPJ Dâmboviţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si