Polițiștii din București  au intervenit, joi, pentru aplanarea unui conflict care a izbucnit într-un local din Sectorul 1, în urma căruia o persoană a fost rănită.

Victima a fost identificată ca fiind patronul unui club de fițe din Capitală.

„Astăzi, 20 aprilie 2023, în jurul orei 15.00,  polițiștii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 1 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict între 2 persoane”

, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Citește și: Cine sunt cei care au atacat-o pe Conchita de România? Ea a dezvăluit detalii neștiute: „Niște interlopi foarte cunoscuți”

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea şi depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale” a mai transmis sursa citată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Femeia care și-a otrăvit "clona" cu o prăjitură, condamnată la 21 ani de închisoare

Cine este bărbatul care l-a înjunghiat pe patron?

Au apărut imagini în care se vede fața celui care l-a atacat pe patronul clubului de fițe. Totuși, oamenii legii nu au reușit încă să-l identifice și să îl rețină pe bărbat.

Se pare că, înainte de atac, bărbatul a vorbit cu angajații localului în limba engleză, iar în aceste momente nu se știe dacă atacatorul este român sau are o altă naționalitate.

Citește și: VIDEO- Un elev de 15 ani din Bacău a fost reținut după ce a amenințat un profesor cu cuțitul. De la ce a pornit totul

Atacul ar fi fost premeditat și a avut loc atunci când clubul era plin cu clienți. Individul l-a așteptat pe patron pentru a-și duce planul diabolic la capăt. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere. În imagini se vede cum agresorul stă la o masă și apoi se ridică brusc, aleargă în urma afaceristului și apoi îl înjunghie.

Cei prezenți în local la acea oră spun că cei doi nu ar fi avut vreo discuție sau vreun incident de orice altă natură între cei doi.

Citește și: Atac sângeros la petrecerea unei adolescente de 16 ani! 4 oameni au fost uciși în schimbul de focuri, printre care și fratele sărbătoritei

Cum a acționat atacatorul?

Suspectul ar fi venit cu o zi în urmă la localul din Capitală și s-a așezat la o masă, acolo unde a stat mai bine de o oră pentru ca unul dintre patroni să părăsească încăperea. După ce victima a ieșit, agresorul s-a ridicat de la masă, la urmărit câțiva metri și apoi a scos cuțitul pentru a-l înjunghia.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Agresorul ar fi filat zona localului cu câteva zile înainte. El a încercat să fie greu de recunoscut și s-a folosit de o pălărie și ochelari de soare, totul pentru a-și duce planul la sfârșit.

După incidentul șocant, agresorul s-a făcut nevăzut, potrivit antena3.ro

Citește și: VIDEO- O femeie a fost luată pe capotă de o șoferiță care a parcat pe locul ei plătit

Victima de 36 de ani a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Medicii susțin că este în afara oricărui pericol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si