Bărbatul de 34 de ani din Bistrița, suspectat că și-ar fi ucis soția, sâmbătă, în Bistrița, este acum internat la spital. El a fost supus unei intervenții chirurgicale în urma schimbului de cuțite pe care l-ar fi avut cu soția sa. Potrivit news.ro, acesta s-ar fi rănit singur.

Cei doi ar avea împreună doi copii, de 5 și 8 ani, care ar fi fost martorii întregii scene de groază din locuința familiei.

crima bistrita soti

Cei doi copii ai cuplului ar fi fost martorii întregii scene șocante.

[Sursa foto: TimpOnline]

Cine este bărbatul de 34 de ani, suspectat că și-ar fi înjunghiat soția?

Bărbatul este acuzat de infracțiunea de omor în forma violenței în familiei, iar în urma decesului tinerei de 33 de ani, procurorii fac cercetări.

Potrivit observatornews.ro, tragedia ar fi avut loc pe fondul geloziei soțului tinerei care, după ce ar fi aflat că soția sa ar avea o aventură cu un alt bărbat, acesta s-ar fi năpustit asupra sa cu un cuțit.

Citește și: O femeie de 33 de ani a fost găsită fără viață în casă. Principalul suspect este soțul acesteia/ Gestul șocant făcut de acesta după ce ar fi comis crima

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei doi tineri erau căsătoriți din anul 2014 și împreună aveau doi copii minori, în vârstă de 5, respectiv 8 ani, care ar fi asistat la scenele sângeroase, potrivit TimpOnline. În casa în care s-a petrecut crima există 3 apartamente, iar suspectul principal în acest caz încerca să o vândă de anul trecut, scrie Bistrița Express.

Potrivit Bistrițeanul, bărbatul a fost angajat în armată, iar de mai mult timp muncea în străinătate, ca șofer de TIR.

soti crima bistrita

Cei doi soți au împreună doi copii, în vârstă de 5 și 8 ani.

[Sursa foto: Bistrițeanul]

Și-a omorât soția, iar apoi a postat-o pe Facebook la „Story”

Suspectul în cazul crimei nu a putut fi audiat în dosar deoarece, rănit fiind, el a fost dus la spital. El a fost găsit de către anchetatori cu leziuni în zona gâtului și a abdomenului. 

Citește și: Tragedie la un patinoar din Ploiești. Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat. Atacatorul este căutat de poliție

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud au declarat, duminică, pentru news.ro, că bărbatul a fotografiat cadavrul și apoi a postat imaginea la secțiunea „Story” pe Facebook. Cel care a dat alarma a fost un vecin care a alertat autoritățile după ce a văzut fotografia pe profilul bărbatului.

Când oamenii legii au ajuns în locuința cuplului, femeia era moartă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si