„Obișnuia ca de câte ori ploua mai tare, să urce pe barele de deasupra terenului de joc. Ne apuca frica pe noi când îl vedeam și i-am spus de multe ori să nu mai urce că nu mai este tânăr. Ne asculta până la următoarea ploaie, când iar urca”, spun colegii lui.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, un bărbat a căzut de la aproximativ 15 metri înălţime, de pe acoperişul Sălii Sporturilor din municipiul Arad, în interiorul sălii.

Citeste si: A colaborat soţia lui Cristian Ţopescu cu Securitatea? Christel a avut numele conspirativ de “Laura” şi şi-a supravegheat colegii de facultate!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Măsuri drastice din cauza epidemiei de coronavirus: Italia a închis toate unitățile de învățământ

Citeste si: Meteo: ANM anunță ploi și temperaturi scăzute pentru joi, 5 martie

”Persoana a fost prinsă între burlanul de evacuare şi un perete închis. Bărbatul a căzut în interiorul Sălii Sportului de la nivelul acoperişului. A fost scos de către pompieri, inconştient”, au transmis reprezentanţii ISU Arad.

Cei care l-au cunoscut sunt uluiți de dispariția fulgerătoarea a acestuia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si