Soferul care a intrat cu masina intr-un grup de pietoni din orasul german Munster a fost identificat. Numele autorului este Jens R., un cetatean german in varsta de 48 de ani.

Autorul atacului era designer graphic si locuia in apropiere de locul in care a dezlantuit nenorocirea, iar anchetatorii i-au perchezitionat locuinta.

Deocamdata nu se stie motivul pentru care a facut acest gest. Presa locala relateaza ca acesta nu ar avea nicio legatura cu Statul Islamic.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Potrivit aceleiasi surse, Jens R. avea problem psihice si a fost tratat in 2014 si in 2016. El a avut si o tentative de sinucidere, dar a fost salvat la timp. Oamenii legii s-au ingrozit cand au aflat aceste informatii despre el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si