Tragedie în Turnu Măgurele. Bărbatul care a ucis o tânără de 16 ani și pe iubitul ei, cu doi ani mai mare, a încercat să își ascundă urmele. Acesta a transportat cadavrele cu o mașină, într-o altă localitate, unde le-a și abandonat.

Citeste si: Un adolescent beat și cu o mașină furată a comis un accident

Tragedia s-a petrecut luni la marginea localității.

Cei doi tineri stăteau de ceva vreme în casa unei rude, iar aceasta a intrat la bănuieli când a văzut că nu mai răspunde la telefon.

Suspectul este un tânăr de 24 de ani din Roșiorii de Vede. Acesta se cunoștea cu victimele.

Citeste si: Șoferul de TIR care le-a omorât pe Diana și fetița ei, pe autostrada București-Pitești, a fost condamnat

Între cei doi concubini și bărbatul de 24 de ani a avut loc un conflict în urma căruia bărbatul i-a înjunghiat și i-a omorât. Se pare că cei doi bărbați ar fi fost implicați în luna aprilie într-un dosar penal pentru furt. La un moment dat, au început să se certe tocmai din cauza acestui dosar penal.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conflictul a degenerat, iar tânărul de 24 de ani i-a înjunghiat atât pe băiatul de 18 ani, cât şi pe prietena acestuia, fata de 16 ani.

Acesta a transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într-o casă părăsită. 

Șoferul de TIR care le-a omorât pe Diana și fetița ei, pe autostrada București-Pitești, a fost condamnat

Un alt caz care a cutremurat România. Bărbatul care le-a ucis pe Diana și fetița acesteia într-un accident rutier, a fost condamnat.

Tânăra avocată Anamaria Diana Gusan din  Cluj-Napoca  și fetița sa de nici 2 anișori au rămas fără suflare în urma unui accident tragic, provocat de un șofer de TIR, pe autostrada București-Pitești. 

Vinovatul a încercat să evite un control ISCTR și a pătruns cu camionul pe contrasens, întorcând ilegal. În acel moment, mașina condusă de soțul tinerei avocate s-a izbit de remorca autocamionului.

Citeste si:  Tragedie în București! Un motociclist și-a pierdut viața într-un accident, pe Podul Basarab

Șoferul de TIR a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru omor calificat

La 2 ani de la tragedie, vinovatul a fost condamnat pentru omor calificat la Tribunalul Argeș.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„...  condamnă pe inculpatul C.C la pedeapsa de 16 ani închisoare pentru săvârşirea  infracţiunii de omor calificat     prevăzută de art.

188 alin. 1 Cod penal rap. art. 189 alin. 1 lit. f Cod penal, ce se va executa în condiţiile art.60 Cod penal, respectiv în regim de detenţie. În baza dispoziţiilor prevăzute de art.67 alin.(2) C.pen. aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a)- dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, lit. b)- dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, i)- dreptul de a conduce orice fel de autovehicule, pe o durată de 5 ani, după executarea pedepsei principale.

Citeste si: Noi informații în cazul crimei pasionale care a îngrozit țara. Florentina a fost înjunghiată de 40 de ori

În temeiul dispoziţiilor prevăzute de art. 65 alin. 1 C pen. aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin.1 lit. a), b) şi i) din Codul Penal, pe perioada executării pedepsei principale. În temeiul dispoziţiilor prevăzute de art. 404 alin. 4 lit. a) C.proc .pen. rap. la art. 72 alin.1 C.pen. deduce din pedeapsa principală durata reţinerii, a arestării preventive şi a arestului la domiciliu a inculpatului, începând cu data de 18.08.2020 şi până la data de 17.09.2021, inclusiv. În baza dispoziţiilor prevăzute de art. 399 alin.1 C.proc.pen. menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpat", se arată în hotărârea instanței, potrivit   clujust.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si