Close sidebar
Close sidebar

Cine este bărbatul din Teleorman care a ucis doi tineri din Turnu Măgurele

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei de la Turnu Măgurele. Bărbatul care ar fi ucis o tânără de 16 ani și pe iubitul ei, cu doi ani mai mare, a fost identificat. Tragedia s-a petrecut luni la marginea localității.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedie în Turnu Măgurele. Bărbatul care a ucis o tânără de 16 ani și pe iubitul ei, cu doi ani mai mare, a încercat să își ascundă urmele. Acesta a transportat cadavrele cu o mașină, într-o altă localitate, unde le-a și abandonat.

Citeste si: Un adolescent beat și cu o mașină furată a comis un accident

Tragedia s-a petrecut luni la marginea localității. Cei doi tineri stăteau de ceva vreme în casa unei rude, iar aceasta a intrat la bănuieli când a văzut că nu mai răspunde la telefon.

Suspectul este un tânăr de 24 de ani din Roșiorii de Vede. Acesta se cunoștea cu victimele.

Citeste si: Șoferul de TIR care le-a omorât pe Diana și fetița ei, pe autostrada București-Pitești, a fost condamnat

Între cei doi concubini și bărbatul de 24 de ani a avut loc un conflict în urma căruia bărbatul i-a înjunghiat și i-a omorât. Se pare că cei doi bărbați ar fi fost implicați în luna aprilie într-un dosar penal pentru furt.

La un moment dat, au început să se certe tocmai din cauza acestui dosar penal.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Conflictul a degenerat, iar tânărul de 24 de ani i-a înjunghiat atât pe băiatul de 18 ani, cât şi pe prietena acestuia, fata de 16 ani.

Acesta a transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într-o casă părăsită. 

Șoferul de TIR care le-a omorât pe Diana și fetița ei, pe autostrada București-Pitești, a fost condamnat

Un alt caz care a cutremurat România. Bărbatul care le-a ucis pe Diana și fetița acesteia într-un accident rutier, a fost condamnat.

Tânăra avocată Anamaria Diana Gusan din  Cluj-Napoca  și fetița sa de nici 2 anișori au rămas fără suflare în urma unui accident tragic, provocat de un șofer de TIR, pe autostrada București-Pitești. 

Vinovatul a încercat să evite un control ISCTR și a pătruns cu camionul pe contrasens, întorcând ilegal. În acel moment, mașina condusă de soțul tinerei avocate s-a izbit de remorca autocamionului.

Citeste si:  Tragedie în București! Un motociclist și-a pierdut viața într-un accident, pe Podul Basarab

Șoferul de TIR a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru omor calificat

La 2 ani de la tragedie, vinovatul a fost condamnat pentru omor calificat la Tribunalul Argeș.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„...  condamnă pe inculpatul C.C la pedeapsa de 16 ani închisoare pentru săvârşirea  infracţiunii de omor calificat     prevăzută de art.

188 alin. 1 Cod penal rap. art. 189 alin. 1 lit. f Cod penal, ce se va executa în condiţiile art.60 Cod penal, respectiv în regim de detenţie. În baza dispoziţiilor prevăzute de art.67 alin.(2) C.pen. aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a)- dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, lit. b)- dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, i)- dreptul de a conduce orice fel de autovehicule, pe o durată de 5 ani, după executarea pedepsei principale.

Citeste si: Noi informații în cazul crimei pasionale care a îngrozit țara. Florentina a fost înjunghiată de 40 de ori

În temeiul dispoziţiilor prevăzute de art. 65 alin. 1 C pen. aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin.1 lit. a), b) şi i) din Codul Penal, pe perioada executării pedepsei principale. În temeiul dispoziţiilor prevăzute de art. 404 alin. 4 lit. a) C.proc .pen. rap. la art. 72 alin.1 C.pen. deduce din pedeapsa principală durata reţinerii, a arestării preventive şi a arestului la domiciliu a inculpatului, începând cu data de 18.08.2020 şi până la data de 17.09.2021, inclusiv. În baza dispoziţiilor prevăzute de art. 399 alin.1 C.proc.pen. menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpat", se arată în hotărârea instanței, potrivit   clujust.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI