O persoană fără adăpost a fost găsită decedată într-o casă părăsită din Galați. Acesta a fost descoperit abia după două zile de un alt om al străzii care a sunat imediat la 112. 

La Galați, oamenii străzii se pot adăposti în centre speciale

Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai avut din păcate ce să-i facă bărbatului în vârstă de aproximativ 55 de ani.

El a fost găsit fără semne vitale, cu rigiditate. După acest incident șocant, Poliţia Locală din Galaţi a făcut apel la cetăţeni pentru a anunţa prezența persoanelor fără adăpost din timp pentru a putea fi ajutate.

"S-a deplasat imediat echipajul cu medic de gardă și a găsit o persoană, un bărbat de aproximativ 55 de ani, fără semne vitale, cu rigiditate și cu estimarea că ar fi decedat în urmă cu aproximativ două zile”, a declarat Dr. Mihai Polinschi, Serviciul Județean de Ambulanță Galați.

Dacă ei sunt duși în adăposturi, acolo primesc loc de dormit, mâncare caldă şi acces la baie. La Galaţi, termometrele au arătat zilele trecute minime de până la -2 grade Celsius. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Polițiștii de penitenciare vor lăsa pușcăriile nepăzite de Crăciun și de Revelion: ”Ne cerem scuze românilor că nu îi putem păzi de hoții din Guvern”

Ciclon de aer polar peste România

Un ciclon polar lovește din nou România. Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a anunțat că temperaturile vor fi extrem de scăzute de Crăciun.

Începând de vineri se va resimți o răcire accentuată în toată țara, maximele fiind între 1 grad și cel mult 9 grade Celsius. De asemenea, în Banat vor fi ninsori slabe, iar în Oltenia și Dobrogea va fi lapoviță. Vântul va bătea în rafale de 45-55 km/h, iar pe arii restrânse va fi ceață, în special în centrul țării. 

Citește și: O bătrână de 90 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit! Femeia a fost găsită fără viață în apartamentul ei din Pitești, după ce un incendiu violent a izbucnit în locuință

Sâmbătă vor fi înregistrate valori și mai mici. Maximele se vor situa între -2 și 5 grade Celsius, iar pe timp de noapte valorile vor fi între -7 grade și zero grade Celsius. Și între 22 și 23 decembrie vremea va fi foarte rece. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si