Căpitalul naționalei feminine Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucișat și a fost scoasă cu targa de pe teren.

"Din păcate, diagnosticul Cristinei a fost confirmat: ligament încrucişat anterior rupt. Căpitanul echipei naţionale va continua să fie alături de echipă la Paris, iar stafful medical analizează toate opţiunile pentru o recuperare cât mai rapidă", a precizat Federaţia Română de Handbal, pe Facebook.

Cine este Bianca Bazaliu, jucătoarea chemată de urgență în locul Cristinei Neagu

Martin Ambros a decis să o cheme de urgență în Franța pe Bianca Bazaliu, după ce Cristina Neagu s-a accidentat serios în timpul meciului cu Ungaria.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bianca Bazaliu joacă la CSM București, pe postul de inter stânga, fiind rezerva Cristinei Neagu. Jucătoarea născută la Slatina a semnat cu echipa din Capitală în anul 2014, după ce a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial pentru Junioare (Under 18). La acel turneu final, Bazaliu a fost a doua în topul marcatoarelor, cu 76 de goluri, și a fost aleasă în echipa ideală a turneului, pe postul de inter stânga.

De altfel, la numai 21 de ani, Bianca Bazaliu se laudă cu un palmares impresionant. A câștigat de patru ori campionatul României (2015, 2016, 2017. 2018), de trei ori Cupa României (2016, 2017, 2018), trofeul Ligii Campionilor (2016) și Campionatul Mondial Under 18 (2014). „Bianca are un braţ senzaţional, cred că este singura jucătoare din lume care poate să dea gol de la 12 metri fără probleme, în handbalul feminin nu întâlneşti aşa ceva”, spunea despre ea Adrian Vasile, antrenorul secund de la CSM București, într-un interviu pentru Prosport.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si