Cine a fost  Camelia Tișe. Luni 5 februarie 2024, în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că a fost găsită decedată o femeie, de 47 de ani într-un imobil din oraș.

Citește și: Răsturnare de situație în cauza morții Cameliei Tișe. De ce ar fi murit, de fapt, fosta soție a șefului Consiliului Județean Cluj

Ajunși la domiciliul Cameliei Tișe, polițiștii clujeni, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul.

Cauza morții Camelia Tișe. Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, transmite Poliția din Cluj-Napoca.

UPDATE. Medicii legiști au transmis o primă concluzie legată de cauza morții Cameliei Tișe: este vorba de malarie într-o formă severă. Detalii aici.

Citește și: Răsturnare de situație în cauza morții Cameliei Tișe. De ce ar fi murit, de fapt, fosta soție a șefului Consiliului Județean Cluj

Cine a fost Camelia Tișe. Ea fusese cununată de primarul Emil Boc

Alin Tișe și Camelia Tișe au divorțat în 2018, ei având împreună un copil. Camelia Tișe era notar.

Menajera a fost care a găsit-o pe femeia de 47 de ani fără suflare și tot ea a sunat imediat la 112.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Conform primelor informații, decesul femeii s-a produs cel mai probabil pe parcursul nopții. Surse din anchetă precizează că trupul femeii nu prezenta urme de violență. 

Camelia și Alin Tișe au fost cununați de Emil Boc, în calitate de naș. Președintele Consiliului Județean Cluj are împreună cu fosta soție un băiat.

camelia tise

Camelia Tișe a rămas cu o avere substanțială după partajul de fostul soț

 

[Sursa foto: Facebook]

Camelia Tișe, avere considerabilă după partaj

Camelia Tișe ar fi rămas cu o avere substanțială după partajul de fostul soț, după o căsnicie care a durat aproximativ 13 ani.

Conform presei locale, au existat mai multe procese între foștii soți. Unul dintre aceștia se referea la custodia unicului copil.

Un al doilea proces se referea la blocul cu 12 etaje contruit de Tișe, tot pe strada Ploiești din Cluj Napoca. Era vorba despre un partaj.

Surse: Camelia Tișe ar fi trecut printr-o depresie adâncă

Camelia Tișe ar fi intrat într-o depresie accentuată în ultimi ani. Ea a dispărut din viața publică clujeană pentru mai bine de doi ani, potrivit publicației Foaia Transilvana.

La finalul anului trecut, Camelia Tișe a apărut din nou în Cluj Napoca. A participat la discuții cu jurnaliștii clujeni, în care avea încredere. Aceasta era în permanentă supărare.

În cadrul acestor discuții, Camelia Tișe s-a referit de mai multe ori la faptul că era singură, și că își ducea viața departe de copil.

Iar acest fapt o supăra foarte tare.

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

La începutul anului, după cum singură spunea Camelia Tișe, fostul soț a plecat în insulele Seychelles, alături de băiat și de a doua soție. În paralel, Camelia Tișe a plecat în Tanzania.

Surse: Camelia Tișe ar fi trecut printr-o depresie adâncă

Camelia Tișe ar fi trecut printr-o depresie adâncă

[Sursa foto: Facebook]

Camelia Tișe ar fi vorbit de acolo cu mai mulți jurnaliști clujeni.

”Niciodată nu a zis nimic rău de Alin Tișe. Spunea în schimb că a trăit fericită alături de președintele CJ Cluj, și că nu poate spune nimic despre tatăl copilului ei. M-a șocat singurătatea ei. Eram din zona Bradului amândoi și iubea foarte mult acel oraș. Nu mai avea acolo decât o mătușă. Părinții ei au decedat de o perioadă de timp, dar ea mergea acolo ori de câte ori avea ocazia”, a relatat unul dintre jurnaliști, conform sursei citate.

Camelia Tișe era notar

Camelia Tișe era notar

[Sursa foto: Facebook]

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si