O campioană a României, de cinci ori consecutiv la lupte a făcut dezvăluiri incredibile despre mutarea sa la Paris. Fiind singura româncă de acolo a avut ceva emoții, însă cu timpul s-a obișnuit și a trecut peste toate greutățile care i-au ieșit în cale.

Ce îi făceau elevii campionei?

Narcisa Florea Pop, în vârstă de 21 de ani a spus că s-a simțit marginalizată și chiar și astăzi anumite episoade din copilărie i-au rămas impregnate în minte.

Chiar și așa, campioana nu s-a lăsat niciodată doborâtă.

„Am învățat să vorbesc, să scriu și să citesc foarte bine (n.r.- în limba franceză) în doar trei luni. Am schimbat însă trei școli. Toate erau de sector și am fost singura româncă de acolo. Nu știu cum se întâmpla, dar așa a fost. Am trăit multe umilințe. Dacă mergeam cu o geacă nouă la școală, fie mi-o tăiau cu foarfeca, fie mi-o ardeau.  Plus multe alte insulte, veneau la mine și-mi spuneau: «Nu vrei un euro?»”, a declarat Narcisa Florea Pop, conform  digisport.ro

Narcisa Florea umilință Paris

Ea este Narcisa Florea.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Îndrăgita cântăreață de muzică populară și-a surprins fanii cu pozele din Dubai. Cum s-a fotografiat interpreta din Gorj?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Nu doar ea a trecut prin astfel de clipe, ci și părinții săi care au fost foarte rău văzuți.

Își dorește Narcisa să revină în România?

În prezent, Narcisa este studentă la două facultăți din Franța, Marketing și Comerț și Management, după ce s-a retras din activitatea sportivă.

”Vreau să mă întorc în România, dar nu știu dacă în Maramureș. 

Să vedem unde voi avea mai multe oportunități. Vreau să pun în practică ce am învățat la facultate. Nu mai este capitala Franței ce a fost odată. Sunt mai multe probleme acolo. În plus, e o nebunie acum la Paris, mai ales că vin și Jocurile Olimpice”, a mai povestit tânăra, conform sursei menționate mai sus.

Narcisa Florea umilință Paris

Imagini cu Narcisa Florea.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este artistul care a plecat încătușat de la premiile Grammy? A câștigat trei trofee, după care a fost arestat

Tânăra s-a apucat de lupte de la vârsta de 13 ani și are peste patruzeci de medalii în palmares.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si