Krystyna Pyszková, din Republica Cehă, a fost desemnată Miss World 2024. Evenimentul grandios a avut loc sâmbătă seara în India. Victoria lui Pyszková a fost obținută în fața celor trei finaliști- Yasmina Zeytoun din Liban, Aché Abrahams din Trinidad și Tobago și Lesego Chombo din Botswana.

Ce a declarat câștigătoarea?

După ce actuala Miss World, Karoline Bielawska din Polonia, i-a înmânat coroana, Pyszková a salutat mulțimea numeroasă de la Jio World Convention Center și a îmbrățișat câteva dintre celelalte concurente.

"A fi încoronată Miss World este un vis devenit realitate. Sunt profund onorată să îmi reprezint țara și valorile "frumuseții cu un scop" pe o platformă globală", a declarat tânăra în vârstă de 24 de ani.

Câștigătoare Miss 2024

Ea este Krystyna Pyszková.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Ada-Maria Ileana? La doar 26 de ani va reprezenta România la Miss World 2024

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De-a lungul unei serii de probe din timpul competiției preliminare a concursului, inclusiv fitness, frumusețe, talent și oratorie, mai multe concurente au obținut locuri "fast track" în top 40, o listă anunțată la începutul concursului. De asemenea, participantele au purtat fuste și bluze foarte brodate și au dansat pe melodii populare de la Bollywood.

Rugată să facă lumină asupra unei probleme cu impact asupra îngrijirii sănătății femeilor în mod special, Pyszková, o studentă la drept și model în vârstă de 24 de ani, a vorbit despre eliminarea stigmatului și a rușinii care înconjoară subiectul menstruației, spunând că "a fi femeie este un dar" și că nu ar trebui să fie ceva tabu. Printre proiectele cu care s-a făcut remarcată se numără deschiderea unei școli de engleză pentru copiii defavorizați în Tanzania, unde a făcut și ea voluntariat.

Miss România nu a intrat în Top 40

Ada Maria Ileana s-a făcut remarcată la probele sportive și la proba de talent, însă nu a fost printre fetele din top 40. În vârstă de 26 de ani. Ada Maria Ileana este profesoară de limba engleză, având mai multe titluri la concursuri de frumuseţe, printre care Miss World România 2023 sau Miss Internaţional România 2022, potrivit adevarul.ro.

Ada Maria Ileana

Ea este Ada Maria Ileana.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Karolina Shiino, tânăra născută în Ucraina care a renunțat la titlul de Miss Japonia. Ar fi avut o aventură cu un bărbat căsătorit

Concursul de frumusețe a revenit în India pentru prima dată după 28 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si