Close sidebar
Close sidebar

Cine este cea mai frumoasă sportivă care va participa la Olimpiada de la Paris. Cum arată și ce sport practică

Mai sunt doar două săptămâni până la Jocurile Olimpice de la Paris, care se vor desfășura în perioada 26 iulie- 11 august. Una dintre cele mai frumoase sportive din lume a anunțat pe rețelele sociale că "visul i s-a împlinit" și că va scrie istorie pentru țara sa în competiția din capitala Franței.

Sorin Negru,

Alica Schmidt va reprezenta Germania la probele de viteză.

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La Olimpiada de la Paris de anul acesta, care începe pe 26 iulie, va participa și cea care este considerată cea mai frumoasă și mai atractivă sportivă din lume.

Citește și: VIDEO Jocurile Olimpice, sărbătorite prin modă! Vedetele s-au întrecut în ținute îndrăznețe

Este vorba despre atleta Alica Schmidt, care va reprezenta Germania la probele de viteză, scrie Fox News. Este una dintre favoritele din proba de 4 x 400 metri de la Paris.

"Cel mai mare vis al meu s-a împlinit!”

Alica Schmidt a dezvăluit într-un clip postat pe o rețea de social media, în care era vădit copleșită de emoții, că a fost admisă în echipa olimpică a țării sale.

Frumoasa sportivă și-a etichetat astfel videoclipul care prezintă momentul în care a primit apelul care a făcut-o fericită până la lacrimi: „Când primești apelul că ai ajuns în echipa olimpică”.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Apoi, a mai postat un mesaj privind Olimpiada: „Nu încetați niciodată să vă urmăriți visele”.

Alica și-a anunțat și pe Instagram reușita, postând o fotografie cu ea și cu inelele olimpice în spate.

„Cel mai mare vis al meu s-a împlinit!” a scris ea.

"În mai puțin de o lună voi fi la Paris, creând amintiri care vor dura toată viața. Acest gând este motivația mea în fiecare zi de câțiva ani, amintindu-mi de ce este important să nu renunț niciodată la obiectivele mele și să muncesc cât de mult pot”, a mai scris sportiva.

„Oricât de mari ar fi visele tale, dacă rămâi dedicat și crezi în tine, lucrurile bune se vor întâmpla”, a completat frumoasa atletă.

Tânăra de 24 de ani s-a calificat la Jocurile Olimpice după ce a concurat în ștafeta mixtă de 4x400 de metri în Bahamas, în luna mai.

Alica Schmidt este o atletă desăvârșită pe circuitul european. În 2017, ea a ajutat echipa germană să obțină o medalie de argint la ștafeta 4x400 la Campionatele Europene de Atletism U20. Schmidt și coechipierele ei au câștigat o medalie de bronz la Campionatele Europene de Atletism U23 din 2019.

Citeste si: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Echipa din care face parte frumoasa sportivă germană a terminat pe locul șase la Campionatele Europene din 2022 și a ratat calificarea la Campionatele Mondiale de Atletism din Oregon.

Alica Schmidt

[Sursa foto: Instagram]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI