Close sidebar
Close sidebar

Cine este cel care l-ar fi ucis pe taximetristul român la Londra

Dezvăluiri șocante! Poliţia Metropolitană din Londra a dat primele detalii despre cel care l-ar fi ucis cu sânge rece pe taximetristul român.

Mircea Pop,

Gabriel Bringye a fost înjunghiat

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Criminalul taximetristului român Gabriel Bringye, ucis la Londra în timpul serviciului, este un puşti de 15 ani, a transmis Poliţia Metropolitană din capitala britanică.

”Detectivii care investighează uciderea unui bărbat în Haringey au făcut o arestare. Băiatul de 15 ani a fost arestat în după-amiaza zilei de vineri, 19 februarie, fiind suspectat de crimă. El a fost arestat şi sub suspiciunea de jaf în legătură cu un alt caz. A fost dus la o secţie de poliţie din nordul Londrei, unde rămâne în arest”, a comunicat poliţia londoneză.

Bărbatul a fost înjunghiat

Gabriel Bringye, de 37 de ani, a fost descoperit de un şofer de autobuz care observase că nu mişcă şi care a alarmat imediat autorităţile. Echipajul medical sosit la faţa locului nu a putut decât să constate decesul survenit în urma înjunghierii.

Citeste si: Românul ucis în Londra se pregătea de nuntă

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Gabriel locuia de 13 ani în Marea Britanie și urma să se căsătorească anul acesta.

Prietenii și familia sunt în stare de șoc

Un prieten a declarat pentru presa britanica: "Este o tragedie ingrozitoare. A fost cea mai amabila si mai blanda fiinta umana pe care puteai sa o intalnesti.
Nu ar fi facut rau unei insecte. Suntem cu totii socati".

Citeste si: Bărbat împușcat în cap în propria curte, în județul Giurgiu

Inspectorul sef Treena Fleming, care coordoneaza fortele de politie din zona respectiva, a declarat: "Detectivii lucreaza din greu pentru a afla ce s-a intamplat. Gandurile noastre raman in familia lui Gabriel in timp ce incearca sa se impace cu aceste evenimente tragice".

Citeste si: VIDEO-Două femei au fost măcelărite de foștii parteneri,deveniți călăi

"Planurile cu nunta au fost puse pe hold, din cauza pandemiei de coronavirus, dar Gabriel era optimist în legătură cu posibilitatea ca el şi Mara să se însoare anul acesta. Este o tragedie de neimaginat. Gabriel era cel mai cumsecade om pe care l-ai fi putut cunoaşte. Nu ar fi făcut rău niciunei muşte. Suntem cu toţii în stare de şoc. Nu ştim dacă a intrat într-un conflict cu un pasager şi a fost înjunghiat din cauza asta. Nu ne putem imagina un motiv pentru care cineva să fi vrut să-i facă rău.
Nu avea copii, dar se îngrija de copiii surorii sale ca şi cum erau copiii lui. Era un unchi grozav şi care îşi ajuta mereu sora şi fratele care locuiau în apropiere de el", a fost mesajul transmis de apropiaţii lui Gabriel Bringye.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI