Conform celor declarate de martor în timpul emisiunii ”Sinteza Zilei” de la  Antena 3, criminalul Gheorghe Dincă nu a fost un ”lup singuratic”, așa cum se presupune, ci a făcut parte dintr-o rețea de trafic de persoane. Avea complici, era violent și nu se ferea să amenințe.

Citeste si: ȘOCANT! Camerele video ignorate in cazul Caracal! Anchetatorii nici nu le-au luat în seamă! ”Erau la doar două curți de casa groazei”

Totul se petrecea în Bari, Italia, iar alături de Gheorghe Dincă acționau și alte două persoane, Mihai și Elena

„Am mers la muncă în 2010. Era acolo Mihai și o femeie Elena. La unele le găsea de muncă, pe altele le dădea pe stradă. Noi ne întâlneam în Bari și se auzea una-alta. Când am avut probleme cu Mihai, era și Dincă acolo”, a spus femeia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Mihaela Brooks aruncă în aer ancheta din cazul Caracal! 10 motive pentru care povestea cu ADN-ul găsit în butoi nu stă în picioare

Conform informațiilor oferite, era vorba despre teroare și violență, droguri și, bineînțeles, prostituție. În tot acest scenariu apare, surprinzător, și… mafia albaneză.

Gheorghe Dincă, Mihai și Elena aveau o rețea în Bari, iar din ceea ce a declarat martorul protejat beneficiau de protecție.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si