Doi soți milionari au fost găsiți fără suflare, în casa în care locuiau. La un an de la crima îngrozitoare, anchetatorii au făcut o descoperire șocantă.

Cine este, de fapt, criminalul celor doi soți?

crime scene

 Decoperirea șocantă făcută de anchetatori

[Sursa foto: istockphotos]

Soț și șoție, găsiți morți în casă. Cine este asasinul?

O crimă îngrozitoare a avut loc în urmă cu un an în Marea Britanie. O femeie și un bărbat, soț și soție, au fost găsiți morți în propria locuință.

După un an de cercetări, anchetatorii au făcut o descoperire șocantă, potrivit radioimpuls.ro.

Criminalul celor doi ar fi un angajat al acestora. Cuplul, cu vârste de 61, respectiv 64 de ani, a angajat un specialist IT. După ce a fost angajat, se pare că specialistul a încercat să îi convingă pe soții milionari să semnze testamentul în care cedează întreaga avere agonisită, către el.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Încercarea acestuia i-a eșuat, cei doi refuzând, în repetate rânduri, propunerea angajatului.

Pentru a se răzbuna, bărbatul a recurs la un gest șocant. Specialistul IT i-a otrăvit.

Cauza morții soților milionari a fost descoperită în urma necropsiei. În cazul în care bărbatul va fi declarat vinovat, acesta riscă să petreacă mulți ani în spatele gratiilor.

Citește și: Mărturia șocantă a avocatului celor care i-au acuzat de abuz pe frații Tate: "Ar fi comis mai multe crime". Andrew și Tristan, deși au fost iar reținuți, se declară nevinovați

soti miloionari morti in propria casa

Cine este criminalul celor doi soți milionari, găsiți fără suflare în propria casă? 

[Sursa foto: Sky News]

Fiica celor doi soți milionari luptă pentru dreptate în cazul părinților săi

Cei doi milioanri aveau o fiică. Aceasta este și cea care a alertat autoritățile cu privirea la moartea părinților săi. După ce nu a mai putut lua legătura cu aceștia, fata a mers la locuința părintească. Din păcate, și-a găsit mama și tatăl fără suflare.

Fiica răposaților luptă în fața instanței pentru a cere dreptate pentru părinții săi. Aceasta vrea ca vinovatul să primească pedeapsa cu închisoarea pe viață.

Potrivit informațiilor transmise de radioimpuls.ro., cei doi soți, uciși cu cruzime în propria locuință, aveau o afacere de succes cu produse de igienă. Afacerea acestora era considerată un lider pe piață. Pe lângă veniturile enorme pe care le aveau, soții erau apreciați pentru crearea locurilor de muncă în comunitate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si