Close sidebar
Close sidebar

Cine este criminalul fetei care a fost incendiată într-o valiză

Criminalul Sabinei, tânăra în vârstă de 32 care a fost sufocată, iar mai apoi incendiată într-o valiză pe un câmp de pe DN 6, în aproprierea orașului Ghimpați din județul Giurgiu, ar putea fi chiar clientul acesteia. Principalul suspect este un client al salonului de masaj erotic în care femeia lucra. Bărbatul va fi audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Andreea Bolocan,

Cine este criminalul fetei care a fost incendiată într-o valiză [Sursa foto: stirilekanald.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sabina a fost omorâtă în timpul unui act sexual, potrivit unor surse. Pe trupul acesteia erau urme, semne clare care dovedesc că fata a fost sufocată. Semnele au fost descoperite de către anchetatori la nivelul gâtului, prin urmare aceasta ar fi fost sufocată.

Ucigașul ar putea fi unul din clienții salonului la care Sabina lucra

În momentul de față anchetatorii suspectează faptul că criminalul ar putea fi unul dintre clienții de la centrul de masaj din centrul Capitalei, la care femeia lucra. Familia Sabinei crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă.

Femeia a fost omorâtă în noaptea de vineri, 30 octombrie, pusă într-o valiză şi incendiată pe un câmp de pe DN 6, din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu. Un şofer de TIR a oprit în momentul în care a văzut incendiul şi a sunat la 112. După el, mai multe maşini s-au oprit la faţa locului, iar şoferii au stins flăcările cu extinctoarele.

Citeste si: VIDEO| Femeia incendiată a fost identificată

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: A fost identificată fata ucisă și incendiată la marginea unui drum din Giurgiu

Sabina avea un copil în vârstă de 8 ani și era divorțată

Femeia era divorţată, avea un copil de opt ani pe care îl creştea singură şi era angajată. Locuia într-un cartier rezidenţial din oraşul Buftea din Ilfov. Cu toate că a lipsit de acasă timp de şapte zile, femeia nu a fost dată dispărută de nimeni.

Astfel, în acest caz au fost audiaţi zeci de martori şi s-au urmărit zeci de înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere de la locul crimei.

Sursa: RomaniaTV

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI