Un tânăr de doar 19 ani din Irlanda a murit fulgerător în timp ce se afla într-o vacanță cu familia sa în Bulgaria. Inima tânărului s-a oprit dintr-o dată.

Rezultatele autopsiei sale i-a uimit pe medici și pe familie. El a fost găsit fără viață în baia hotelului în care era cazat. Din nefericire, medicii nu i-au mai putut face nimic. Astfel, i-a fost constatat decesul.

Rezultatul șocant al autopsiei tânărului

Rudele tânărului spun că acesta ar fi suferit de o boală cardiacă, dar că până la tragedie nu s-a știut acest lucru.

Citește și: Situație fără precedent într-un call-center. O angajată a murit în timpul programului, iar colegii săi și-au dat seama abia după 3 ore

„A avut o afecțiune cardiacă, despre care nu știa. Era o bombă cu ceas, practic, pentru că era inevitabil, tocmai s-a întâmplat să apară când era în vacanță”,  a mărturisit Ellen Devenney-Adams, verișoara băiatului decedat, potrivit Mirror.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Daniel se simțise rău cu o seară înainte de tragedie și a decis să se odihnească. A doua zi de dimineață starea de rău nu dispăruse, ci avansase. Atunci când a mers la baie, s-a prăbușit la pământ.

În timpul căderii, o parte din toaletă, ușa dușului și chiuveta s-au spart din cauza impactului. Apoi, camera s-a inundat și atunci personalul hotelului a intervenit pentru a verifica dacă totul e în regulă.

Potrivit autopsiei, deși băiatul băuse alcool, acesta nu i-a influențat moartea.

Citește și: Noi detalii în cazul morții Anicăi Panfile! S-a aflat cine este criminalul româncei

„Medicii au descoperit că avea această bătăi neregulate ale inimii, numită aritmie cardiacă. În rest, era un băiat de 19 ani în formă și sănătos”,  a mai spus Ellen Devenney-Adams.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si