Close sidebar
Close sidebar

Cine este Daniel, tânărul de 19 ani găsit mort într-un hotel din Bulgaria? Rezultatul șocant al autopsiei

Trupul neînsuflețit al unui tânăr de 19 ani a fost găsit într-o baie dintr-un hotel din Bulgaria. Cum s-a petrecut totul? Rezultatele autopsiei.

Estera Maria,

Cine este Daniel, tânărul de 19 ani găsit mort într-un hotel din Bulgaria? Rezultatul șocant al autopsiei

[Sursa foto: Mirror]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un tânăr de doar 19 ani din Irlanda a murit fulgerător în timp ce se afla într-o vacanță cu familia sa în Bulgaria. Inima tânărului s-a oprit dintr-o dată.

Rezultatele autopsiei sale i-a uimit pe medici și pe familie. El a fost găsit fără viață în baia hotelului în care era cazat. Din nefericire, medicii nu i-au mai putut face nimic. Astfel, i-a fost constatat decesul.

Rezultatul șocant al autopsiei tânărului

Rudele tânărului spun că acesta ar fi suferit de o boală cardiacă, dar că până la tragedie nu s-a știut acest lucru.

Citește și: Situație fără precedent într-un call-center. O angajată a murit în timpul programului, iar colegii săi și-au dat seama abia după 3 ore

„A avut o afecțiune cardiacă, despre care nu știa. Era o bombă cu ceas, practic, pentru că era inevitabil, tocmai s-a întâmplat să apară când era în vacanță”,  a mărturisit Ellen Devenney-Adams, verișoara băiatului decedat, potrivit Mirror.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Daniel se simțise rău cu o seară înainte de tragedie și a decis să se odihnească. A doua zi de dimineață starea de rău nu dispăruse, ci avansase. Atunci când a mers la baie, s-a prăbușit la pământ.

În timpul căderii, o parte din toaletă, ușa dușului și chiuveta s-au spart din cauza impactului.

Apoi, camera s-a inundat și atunci personalul hotelului a intervenit pentru a verifica dacă totul e în regulă.

Potrivit autopsiei, deși băiatul băuse alcool, acesta nu i-a influențat moartea.

Citește și: Noi detalii în cazul morții Anicăi Panfile! S-a aflat cine este criminalul româncei

„Medicii au descoperit că avea această bătăi neregulate ale inimii, numită aritmie cardiacă. În rest, era un băiat de 19 ani în formă și sănătos”,  a mai spus Ellen Devenney-Adams.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI