Close sidebar
Close sidebar

Cine este de fapt Lăcrămioara, ”eroina de la Polovragi”, femeia care a salvat 6 victime incarcerate într-un microbuz

O tânără, martoră a unui accident rutier la Polovragi, a fost cea care le-a ajutat pe cele 6 victime până la sosirea ambulanţei.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lăcrămioara Ion a fost zilele trecute martora unui accident rutier care se putea termina cu decese, dacă ea nu acorda victimelor primul ajutor. Femeia a sunat la 112, dar şi a acordat primele îngrijiri medicale. Paramedicii de la ISU Gorj au găsit-o pe Lăcrămioara Ion plină de sânge pe mâini şi pe piept, ţinând capul unui bărbat care era încarcerat.

Cei de la ISU au aflat că tânăra este angajată la Direcţia Generală Management Urgenţe Medicale, o structură subordonată Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Însă nu este cadru medical, ci consilier juridic. Conform ultimei declaraţii de avere, depusă în 2017, venitul anual al acesteia a fost de doar puţin peste 26.000 de lei, ceea ce înseamnă undeva la circa 2.100 de lei lunar. Lăcrămioara Ion este mama a doi copii mici, care se aflau cu ea în maşină, atunci când a avut loc accidentul.

I-a lăsat în maşină cu bunicii pentru a-şi salva semenii. 

Chiar dacă martorii susţin că Lăcrămioara Ion a fost o adevărată eroină pentru cei din microbuz, femeia spune că nu a făcut nimic extraordinar. Pe pagina de Facebook a ISU Gorj, unde se vorbeşte despre ea, Lăcrămioara Ion a postat un mesaj. ” Mulţumesc pentru gândurile bune. Adevăraţii eroi sunt în sistemul de urgenţă la ISU, ambulanţă, la spitale.

Eu am facut puţin, cât să ajut şi să nu agravez starea victimelor. Dar echipajele de salvare şi pompieri au ajuns la faţa locului în câteva minute şi au dus tot greul”, a scris Lăcrămioara Ion.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Iată şi postarea de pe pagina ISU Gorj unde se povesteşte despre faptele Lăcrămioarei Ion, care este considerată ”salvatoarea de la Polovragi”

”Eroina de la Polovragi” a fost găsită de paramedici plină de sânge! ”Ţinea capul unui bărbat care era încarcerat”

“Să ajuţi este cel mai nobil lucru… Ieri, am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier produs pe raza localităţii Polovragi în urma căruia au rezultat 6 victime! Apelul a venit de la o doamnă care nu părea deloc panicată, ba mai mult, a oferit detalii în termeni medicali despre starea victimelor. Echipajele sosite la faţa locului au găsit-o pe această doamnă plină de sânge pe mâini şi piept, ţinând capul unui bărbat care era încarcerat. Examinase victimele şi le-a prezentat rapid situaţia colegilor noştrii care au trecut la treabă. Au descarcerat bărbatul şi au preluat toate victimele printre care se aflau şi două fetiţe de 10 şi 14 anişori!

Iniţial, am crezut că această doamnă are pe cineva drag printre victime pentru că nici după ce echipajele de intervenţie au ajuns la faţa locului ea nu a plecat şi a rămas să dea o mână de ajutor. Mai târziu, am aflat că doamna despre care vorbim este una dintre colegele noastre. Este doamna Lăcrămioara-Maria Ion angajată a Direcţiei Generale Management Urgenţe Medicale din cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă! Pe lângă spiritul său civic, modestia de care a dat dovadă este o calitate în faţa căreia ne plecăm capul!

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Lăcrămioara se deplasa către Bucureşti alături de părinţii şi cei doi copii ai săi moment în care, în faţa ei, s-a petrecut nefericitul eveniment.
A oprit maşina, şi-a lăsat copiii în grija bunicilor şi a fugit într-un suflet să le ajute pe cele 6 victime ale accidentului. A cerut truse de prim ajutor celorlalţi oameni care opriseră şi, în acelaşi timp în care încerca să liniştească victimele care nu suferiseră leziuni foarte greve, şi-a pus în practică profesionalismul şi cunoştinţele medicale acumulate pentru a ajuta victimele care aveau nevoie urgentă de ajutor.
N-a plecat până când nu s-a asigurat că toate victimele sunt în siguranţă.

La final, cineva îi turna apă dintr-o sticlă să-şi spele mâinile de sânge...apoi şi-a continuat drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat şi puţini sunt cei care ştiu despre fapta ei! Noi trebuie să îţi mulţumim Lăcrămioara pentru tot ce ai făcut ieri şi, cu siguranţă îţi vor mulţumi şi victimele când vor afla că tu ai fost cea care le-a întins prima mână de ajutor!”, este mesajul postat de reprezentanţii de la ISU Gorj.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI