Close sidebar
Close sidebar

Cine este, de fapt, Marius, concurentul de la Puterea Dragostei care a ajuns în casa iubirii pe 1 iunie

În gala de duminică, doi concurenți au părăsit competiția. Însă, un nou concurent și-a făcut apariția în casa Puterea Dragostei! Cum l-au întâmpinat fetele?

Alina Raducu,

Un nou concurent a intrat în casa Puterea Dragostei! Pe ce fată a pus ochii? [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În locul celor doi concurenti care au ieșit din acasa Puterea Dragostei vor intra in aceasta saptamana inca o fata si un baiat, pentru a-si gasi jumatatea in casa iubirii.

Un concurent va intra în casa in editia de marti a emisiunii Puterea dragostei. Fete cu siguranta vor fi surpinse de aparitia unui nou concurent in casa si vor ramane uimite atunci cand vor afla si pentru ce fată a intrat tanarul.

Marius este noul concurent care a intrat în casa Puterea Dragostei. Pe cine place noul concurent?

Fetele de la Puterea dragostei vor fi surprinse placut in clipa in care Marius, noul concurent isi va face aparitia în casa.

Fete, deși curioase pentru cine a intrat concurentul in casa, acesta le va dezvălui un amănunt care le va uimi pe fete.

Noul concurent susține ca a mai vorbit pe retelele sociale cu una dintre concurente, inainte ca ea sa intre in casa iubirii.

Un nou concurent a intrat în casa Puterea Dragostei! Pe ce fată a pus ochii? [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei” a transmis care este adevăratul motiv pentru care ea și Philip s-au despărțit

De asemenea, Marius, noul concurent le marturiseasca fetelor cum le considera pe fiecare in parte, chiar daca au sau nu un cuplu deja in casa Puterea dragostei. Barbatul ii spune Mariei de faptul ca din afara emisiunii se observa clar ca Marinescu o se joacă cu sentimentele ei.

Însă, cu privire la Aya, noul concurent mărturiseste faptul ca Andrei nu este atat de indragostit pe cat pare si ii aduce mai multe argumente în acest sens.

Citeste si: Eliminare surpriză din casa "Puterea Dragostei". "Vina este în totalitate a mea", spune Cristi Marinescu

"Ne urmaream reciproc! Pana cand a intrat si ea in casa si dupa mi-a dat unfollow!(...) Marinescu face misto de tine!(...) Nu vad joculete intre voi! Cand esti indragostit, te joci, faci surprize, chestii, adica el mai mult cand prinde un subiect cu altcineva, cu baieti sau cu alte fete atunci explodeaza, in loc sa explodeze cu tine! Sa fie acolo cu tine! Te pierde asa!", le-a mărturisit, Marius, concurentelor.

Citeste si: Ce s-a ales de Andreea de la „Puterea Dragostei” când a ajuns în România?! Bruneta a părăsit emisiunea în lacrimi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI