În ancheta deschisă în cazul uciderii Ioanei Beatrice a fost ridicată suspiciunea privind paternitatea copilului pe care aceasta îl purta în pântece.

Rezultatele ADN se pare că au clarificat nelămuririle în cazul pruncului nenăscut. Cine este tatăl copilului tinerei ucise într-un magazin din București?

Rezultatele ADN au confirmat. Cine este tatăl copilului cu era însărcinată Ioana Beatrice?

Ioana Beatrice, în vârstă de 23 de ani, a fost ucisă în timp ce se afla la serviciu, la un magazin din Bcurești.

Tânăra, care era și însărcinată în patru luni, a fost omorâtă cu sânge rece de tatăl șefei sale, un bărbat în vârstă de 72 de ani.

"În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din mun. București, sector 3, inculpatul, un barbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, mai multe lovituri de cuțit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violență care au provocat decesul victimei", au transmis autoritățile la momentul tragediei.

După moartea Ioanei, au fost ridicate mai multe suspiciuni cu privire la paternitatea copilului cu care aceasta era însărcinată. Unele zvonuri pretindeau că tânăra ar fi fost abuzată de ucigaș, iar în momentul în care acesta a aflat a recurs la gestul tragic.

Un alt zvon lansat a fost că Ioana Beatrice ar fi avut o aventură cu bărbatul în vârstă de 72 de ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Trebuie menționat că Ioana Beatrice se afla într-o relație cu un bărbat, iar adesea, pe rețelele sociale, tânăra posta fotografii împreună cu el.

Citește și: Mărturii terifiante! Familia lui Beatrice, tânăra însărcinată ucisă de tatăl patroanei este distrusă de durere: ”Plângem în fiecare zi”

Pentru a clarifica suspiciunile lansate în anchetă, autoritățile au decis realizarea unui test ADN. Rezultatele testului au confirmat, astfel, cine este aste tatăl copilului. Copilul pe care Ioana Beatrice îl purta în pântece era al bărbatului cu care tânăra se afla într-o relație, potrivit antena3.ro.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

După ce și-a recunoscut fapta, ucigașul Ioanei a făcut o mărturie șocantă. Acesta a mărturisit că nu își riscă fapta. Bărbatul riscă până la 20 de ani de închisoare.

"Eu recunosc... Recunosc fapta, sunt responsabil pentru ea, dar nu doresc să dau nicio declaraţie. Recunosc fapta, atât. Asta e singura declaraţie, recunosc fapta şi nu o regret. O recunosc şi nu o regret. Nu mai insistaţi.

Încep să am repulsie faţă de dumneavoastră, insistaţi prea mult de când am venit aici, mă pisaţi cu întrebări, v-am spus, rămâne între mine şi Dumnezeu, nu vă supăraţi, nu mai întrebaţi, vă rog frumos", a spus ucigașul Ioanei, conform Antena 3 CNN.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si