Vlad Voiculescu are o experienta de peste 10 ani in consultanta financiara in Viena si in activitati caritabile in domeniul sanatatii in Romania.

In 2008, el a initiat Reteaua Citostaticelor, un grup de peste 400 de voluntari care aduc, gratuit, in Romania, citostaticile care le lipseau bolnavilor de cancer. Oamenii pe care i-a ajutat il vad pe Vlad ca pe un inger care le-a salvat viata. Totul a inceput cand cineva, in urma cu 8 ani, i-a cerut sa caute in Austria, pentru un copil bolnav de cancer, un medicament care in Romania nu se gasea.

De atunci, rand pe rand tot mai multi oameni au inceput sa apeleze la el.

Anca, o femeie pe care Vlad a ajutat-o acum 3 ani, a marturisit ca barbatul a ajutat-o intr-un moment in care credea ca nu mai are nicio sansa. Medicii ii recomandasera niste medicamente care in Romania nu se gaseau. Vlad i le-a adus.

"Un super om, baiatul asta. E superman pentru mine. M-a ajutat foarte mult acum 3 ani...datorita lui zambesc acum. El a fost singura mea salvare. Cand nu stiam unde sa apuc, el m-a ajutat cu acele medicamente pe care nu le gaseam nicaieri si l-am intalnit pe Vlad. I-am scris si in 10 minute mi-a raspus. Mi s-a parut incredibil", a spus Anca pentru stirileprotv.ro.

Vlad Voiculescu este implicat in foarte multe proiecte de caritate.
De exemplu, a facut intr-un sat din Pucioasa o tabara pentru copiii bolnavi de cancer. In plus, el s-a implicat si in cazul victimelor din Colectiv. A intermediat discutiile cu spitalul AKH din Viena pentru a transfera ranitii acolo.

" Oamenii din Colectiv erau oameni ca noi, erau de ai nostri. Chiar ma miram ca unii politicieni nu intelegeau de ce s-a trezit acuma tineretul sa se revolte.
De aia. Ca erau oameni ca noi. Nu erau de-ai lor. Erau de-ai nostri. Chiar nu erau de ai lor.  M-am dus la doctorul Arafat si i-am zis ca as vrea sa il ajut daca are nevoie de mine pentru a ajuta cu transferurile in straintate. Am mai facut asta in trecut si le stau la dispozitie.
", a spus Vlad.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si