Close sidebar
Close sidebar

Cine este, de fapt, Denisa de la „Puterea Dragostei”? Imagini inedite

Denisa de la „Puterea Dragostei” face furori în casa iubirii de la Kanal D. Bruneta este din Craiova și vrea să-și întâlnească iubirea vieții.

Georgiana Balaban,

Denisa de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Denisa a intrat în casa dragostei pe 29 iulie 2021. Băieții au sorbit-o din priviri. Denisa a intrat în cadrul competiției într-o rochiță sexy înflorată. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, este studentă la kinetoterapie.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”: „Am avut trei zile intensive de durere...”

Noua concurentă a făcut cunoștiință cu toți băieții din casa iubirii. Bruneta este din Olt și în prezent locuiește îm Craiova.

Denisa de la „Puterea Dragostei”- dans cu Ronaldo

Denisa de la „Puterea Dragostei” a ales să danseze cu Ronaldo. Cei doi au dansat îmbrățișați și au ales să se cunoască mai bine pe ringul de dans.

Deși Victor s-a simțit atras de noua concurentă, ea a ales să danseze cu Ronaldo.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Aurora de la "Puterea Dragostei", chemată în camera roșie de un pretendent. Refuz neașteptat: "O să fiu sinceră cu tine"

Denisa de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

„Ce părere să am de băieți? Una bună la început, nu plac un băiat anume. Am dansat cu Ronaldo pentru că era mai dezinvolt decât ceilalți.”,

a zis Denisa.

Citeste si: Doliu la „Puterea Dragostei”: „Dumnezeu să te odihnească, băiatul meu!”

Victor a zis că el a fost mai curajos și a luat-o la întrebări pe Denisa, față de ceilalți colegi. „Ca fizic...o plac, este o femeie foartă frumoasă. Este serioasă. Răspunde la întrebări. Arată foarte bine fizic!”, a zis Victor de la „Puterea Dragostei”.

Denisa este zodia pești. Tânăra dorește să își facă o relație în casa iubirii.

Citeste si: David de la Puterea Dragostei spune adevărul despre relația cu Mona

Citeste si: Bogdan Mocanu, martorul unui accident teribil. Tânărul a acordat primul ajutor victimei: "Am rămas șocat de cât de repede se poate termina viața unui om"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI