Diana Șoșoacă este o nouă figură parlamentară. Politiciana s-a născut la Iași pe data de 13 noiembrie 1975. Diana Iovanovici-Șoșoacă este o avocată, în vârstă de 45 de ani, care a ajuns senator al partidului AUR. Ea a devenit celebră o dată cu apariția clipurilor video în care milita împotriva măsurilor covid-19 impuse de autorități. De asemenea, ea a fost avocata lui IPS Teodosie care l-a reprezentat în scandalul recent al pelerinajului de Sfântul Andrei.

Notorietatea Dianei Șoșoacă a venit de pe urma pandemiei generată de virusul Covid-19. Un moment de glorie pentru notorietatea și tracțiunea sa electorală a fost cel din luna octombrie 2020. Atunci Șoșoacă a ținut un discurs cu privire la impunerea restricțiilor cu prilejul organizării pelerinajului de la Sfânta Parascheva.

Citeste si: Diana Șoșoacă, scandal la Matei Balș după incendiu! Cere demisia lui Arafat

„Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care și-a clădit puterea, să nu mergem la Iași, la Sfânta Paraschiva?”, se întreba, atunci, în fața a câtorva sute de oameni, doamna Șoșoacă.

Cine este, de fapt, Diana Iovanovici-Șoșoacă

Diana Iovanovici-Șoșoacă are expriență în domeniul avocaturii de mai bine de 21 de ani. Șoșoacă este din Iași și a mers pe drumul avocaturii încă din primul an de facultate, când a colaborat cu un cabinet renumit de avocatură, al anilor 90`.

Senatoarea AUR a absolvit un master in Dreptul afacerilor, a fost consilier personal pe probleme juridice al ministrului delegat pentru comerț, Eugen Dijmărescu, colaborând cu toate structurile guvernamentale la acel moment. Șoșoacă se declară „O adevarată combatantă a ilegalităților și nedreptăților și nu uită niciodată să-i ajute pe cei mai nevoiași, pe care soarta nu i-a privilegiat, reprezentând pro bono persoanele fără posibilități. Este implicată în evenimente de caritate cu privire la copii și bătrâni nevoiași care au nevoie nu numai de ajutor material, ci și de un cuvânt bun.
Iubește România și românii, este mândră că este româncă și luptă pentru redarea demnității și conștientizarea valorilor românilor!”.

Citeste si: Avocata Diana Șoșoacă a făcut circ în fața spitalului Matei Balș. A fost blocată de jandarmi

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Diana Șoșoacă a vorbit și despre originile numelui său. „Iovanovici este numele meu de fată. Sunt macedoneancă din Skopie. Noi suntem din Macedonia. Deci jumătate din mine se trage din Skopie. Bunicii mei paterni de acolo vin.

Bunicii paterni împreună cu toată familia au fugit aici în România. Şoşoacă este numele soţului meu. Nu mă deranjează, să ştiţi. Am mai văzut un termen, al unui domn care nu mai e ziarist în ultima vreme. A inventat şoşochează.” a transmis senatoarea AUR a Parlamentului României.

Citeste si: Diana Șoșoacă, dată afară dintr-o emisiune TV! Mihai Gâdea: ”Vă opresc microfonul”

cine este diana iovanovici șoșoacă
Studiile avocatei Diana Șoșoacă.[Sursa foto: Facebook]

Politiciana a adăugat: „Mă bucur din suflet că am reuşit să mai introduc un termen în dicţionarul român. Mama, Alice Florescu Bleotu, este un reputat medic ginecolog, care a militat întotdeauna pentru ţară şi pentru popor.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Noi avem în familie, ca să zic aşa, eroi. Bunicul meu a luptat în al Doilea Război Mondial, la Cotul Donului. Un om care a iubit ţara enorm de mult. Am o mătuşă care a fost închisă pentru că a luptat împotriva regimului comunist”, a spus senatoarea în ”Interviurile lui Cristoiu”.

Citeste si: Ce spun psihologii despre senatoarea AUR, Diana Șoșoacă? Ce se ascunde în spatele comportamentului său?

În prezent, Diana Iovanovici-Șoșoacă este senator AUR, dar și noua președintă a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senat. Femeia este la al treilea mariaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si