Close sidebar
Close sidebar

Cine este Dragos Tudorache, noul ministru de interne

Dragos Tudorache a fost pana acum seful Cancelariei prim-ministrului Dacian Ciolos, iar din iulie pana in august a fost ministru interimar la Ministerul Comunicatiilor. El va conduce pentru urmatoarele patru luni Ministerul de Interne, dupa ce fostul ministru Peter Toba a demisionat.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Dragos Tudorache are 40 de ani, iar in perioada 1997-2002 a fost judecator in Galati. Din 2002 si pana in prezent acesta a lucrat  pentru Organizatia Natiunilor Unite in Kosovo, apoi la Comisia Europeana, in cadrul Directiei Generale pentru Afaceri Interne, in unitatea care se ocupa de Schengen.
Potrivit declaratiei de avere, semnata in data de 14 iunie 2016, Dragos Tudorache a incasat, in 2015, din functia detinuta la Comisia Europeana suma de 114.000 euro.
Venit in Guvernul Romaniei, Tudorache a incasat 19.995 lei de la Guvern si 9.857 lei de la Eximbank, ca membru de drept in Comitetul Interministerial din aceasta banca.
Dragos Tudorache se va ocupa si se organizarea alegerilor parlamentare, iar dupa terminarea mandatului, se va intoarce sigur la Bruxelles, anunta premierul Dacian Ciolos.

Dragos Tudorache are 40 de ani, iar in perioada 1997-2002 a fost judecator in Galati.

Din 2002 si pana in prezent acesta a lucrat  pentru Organizatia Natiunilor Unite in Kosovo, apoi la Comisia Europeana, in cadrul Directiei Generale pentru Afaceri Interne, in unitatea care se ocupa de Schengen. Potrivit declaratiei de avere, semnata in data de 14 iunie 2016, Dragos Tudorache a incasat, in 2015, din functia detinuta la Comisia Europeana suma de 114.000 euro.

Venit in Guvernul Romaniei, Tudorache a incasat 19.995

lei de la Guvern si 9.857 lei de la Eximbank, ca membru de drept in Comitetul Interministerial din aceasta banca. Dragos Tudorache se va ocupa si se organizarea alegerilor parlamentare, iar dupa terminarea mandatului, se va intoarce sigur la Bruxelles, anunta premierul Dacian Ciolos.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI