Close sidebar
Close sidebar

Cine este femeia bătută și lăsată într-o scară de bloc din Centrul Vechi? Larisa se zbate între viață și moarte

S-a aflat care este identitatea tinerei bătute cu bestialitate în Centrul Vechi din Capitală! Larisa se află în momente de cumpănă, în urma întâmplărilor produse duminică dimineață.

Alexandra Bercea,

Cine este femeia bătută și lăsată într-o scară de bloc din Centrul Vechi?

[Sursa foto: istock/Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În weekend, un caz șocant s-a produs în Centrul Vechi din Capitală. O tânără în vârstă de 25 de ani a fost găsită în stare gravă, în scara unui bloc, după ce a fost bătută fără milă.

Cum s-a produs evenimentul din Centrul Vechi?

Duminică dimineață, în jurul orei 5:40, polițiștii din cadrul Poliției Capitalei-Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi că o femeie ar fi fost agresată.

În acest caz, oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând că este vorba despre o femeie aflată în stare de inconștiență, în scara unui bloc din Sectorul 3, Centrul Vechi.

De asemenea, un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale. Atunci când a sosit ambulanța, victima era în stare de șoc, nefiind capabilă să comunice cu salvatorii.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri- DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, precizează Poliţia Capitalei.

Citește și: VIDEO. Incident teribil în Capitală! O tânără a fost bătută și abandonată într-un bloc din Centrul Vechi

Cine este femeia bătută și lăsată într-o scară de bloc din Centrul Vechi?

Victima se numește Larisa Nicolae. Ea este tânăra în vârstă de 25 de ani, care a fost desfigurată și abandonată într-o scară de bloc din Centrul Vechi.

Ea este Larisa, tânăra bătută în Centrul Vechi din Capitală.

[Sursa foto: Facebook]

Ea este Larisa, tânăra bătută în Centrul Vechi din Capitală.

[Sursa foto: Facebook]

Cine este autorul atacului din Centrul Vechi al Capitalei?

Autorul care a bătut-o cu bestialitate pe tânăra de 25 de ani, în Centrul Vechi, a desfigurat-o și a lăsat-o inconștientă în scara de bloc, a recunoscut faptele.

Citește și: VIDEO. În ce stare se află tânăra de 25 de ani desfigurată și abandonată într-o scară de bloc din Centrul Vechi. A fost prins un suspect

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit Antena3.ro, este vorba despre un tânăr de 24 de ani, cetățean moldovean, care a recunoscut în fața anchetatorilor că a bătut-o pe tânără, sâmbătă noaptea, după care ar fi lăsat-o inconștientă într-o scară de bloc din Centrul Vechi al Capitalei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI