Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- A murit chiar de ziua ei într-un accident. A avut parte de un sfârșit cumplit: ”Trebuia să își serbeze ziua”

O adevărată dramă în Popești Leordeni. O femeie de 56 de ani a murit în urma unui accident rutier în fața porții casei sale. Ieșise să primească un tort de ziua ei de naștere. Detalii dramatice.

Mircea Pop,

A avut parte de un sfârșit cumplit: ”Trebuia să își serbeze ziua”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Încă o tragedie rutieră cu șoferi aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. Accidentul s-a produs în Popești Leordeni, județul Ilfov. Șoferul de 59 de ani consumase alcool și droguri.

Cine e femeia ucisă în cumplitul accident?

Nicoleta avea doar 56 de ani și urma să își serbeze ziua de naștere. Ieșise în fața casei pentru a primi tortul pentru aniversarea sa. În acel moment, un șofer a lovit cinci autoturisme care erau parcate pe stradă. Nicoleta a murit, iar o altă femeie de 51 de ani a fost rănită ușor, fiind în afara oricărui pericol.

Ea este femeia ucisă în cumplitul accident

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Imediat după accident șoferul a încercat să fugă de la locul faptei. 

Citește și: VIDEO-Șofer băut și drogat, luat la bătaie de martori după ce a ucis o femeie și a lovit 5 mașini parcate, în Popești Leordeni

Anunțul IPJ Ilfov

"La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a 2 victime, respectiv 2 femei, în vârstă 51 şi 56 de ani.

Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două unităţi spitaliceşti, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, însă, ulterior, femeia în vârstă de 56 de ani a decedat", a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Accident teribil în Popești Leordeni

Citește și: VIDEO. Un interlop periculos îi amenință pe polițiști. "Băi, câine, te tai, te fac varză. Îți dau 35 de bricege!"

Nicoleta era mama trei băieți

Nicoleta era mamă a trei băieți. Familia și cei care o cunoșteau au avut un șoc după finalul dramatic.

„Trebuia să își serbeze ziua. A venit altă persoană cu tortul la poartă și a venit un nebun, un drogat, un bețiv și a luat-o la rând aici. A distrus niște mașini, a prins-o între două mașini și la spital a decedat”, a spus un vecin, pentru Digi24.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI