Vaduvul Ilenei Ciuculete, Cornel Gales, a fost prins din nou in compania unei femei. Blonda misterioasa cu parul lung a lasat senzatia ca se simte in elementul ei in compania lui Cornel Gales si ca este destul de apropiata de acesta. Cu atat mai mult cu cat, dupa iesirea de la restaurant si orele petrecute impreuna la cina, cei doi s-au urcat in autoturismul lui Cornel Gales, iar femeia a fost cea care a sofat.

Paparazzii care au stat pe urmele celor doi au sesizat ca masina lor nu s-a indreptat spre noua locuinta a vaduvului Ilenei Ciuculete, ci a mers catre o alta locatie.

 

Citeste si: Gestul de neiertat pe care Cornel Gales l-a facut cu putin timp inainte ca Ileana Ciuculete sa moara! Fiii artistei nu il pot ierta

Contactat de WOWbiz.ro, Cornel Gales a spulberat misterul creat in jurul blondei cu care a iesit la intalnire, lamurind situatia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 

“E sefa mea. Am iesit cu sefa! Sunt angajatul ei, lucrez pentru ea de ceva timp. Si da, am iesit la un restaurant, nu mi se pare nimic iesit din comun. Hainele despre care s-a spus ca le-as fi carat in casa ei, nu erau ale mele. Erau si alte chestii in masina aceea, dar despre asta nu s-a mai spus nimic pentru ca e mai convenabil asa, sa se lase impresia ca m-as muta.

O aberatie, domnule!”, a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si