O proaspătă mămică, în vârstă de 32 de ani, a murit la Spitalul Județean Sibiu. Femeia a născut, în urmă cu o săptămână, la o unitate medicală privată.

De când a născut, până când și-a găsit sfârșitul, femeia ar fi mers la spital de două ori. Din păcate, după o intervenție chirurgicală și trei stopuri cardio-respiratorii, proaspăta mămică a murit.

Betina, mămica care a murit la o săptămână după ce a născut

Potrivit fanatik.ro, Betina este tânăra mămică care a murit la spitalul din Sibiu.

În vârstă de 32 de ani, Betina și-a născut pruncul în urmă cu o săptămână, la o unitate spitalicească privată. În noaptea de 5 spre 6 aprilie, Betina ar fi murit pe patul spitalului, fiind internată în stare gravă.

Înainte de a muri, Betina s-ar fi prezentat la spital pentru afecțiunea medicală numită furia laptelui. Medicii i-ar fi prescris un tratament, dar starea mămicii s-a agravat, motiv pentru care, la 24 ore, Betina s-ar fi prezentat din nou la spital.

Citește și: Anchetă într-un spital din Sibiu, după ce o proaspătă mămică s-a stins din viață. Femeia a murit la o săptămână, după ce a născut într-o unitate medicală privată

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

femeie pe patul spitalului

O femeie ar fi murit la spital la o săptămână după ce a născut

[Sursa foto: istockphotos]

Doctorii ar fi intervenit chirugical, dar Betina nu a mai putut fi salvată. Se pare că femeia s-a stins din viață după ce ar fi făcut trei stopuri cardio respiratorii.

I s-au făcut investigaţii şi s-a procedat la acordarea tratamentului de specialitate, intervenindu-se şi chirurgical. Pe cursul nopţii, evoluţia a fost nefavorabilă cu accentuarea progresivă a stării de soc şi a insuficienţei multiple de organe şi sisteme prezentă la internare.

Pacienta a făcut trei stopuri cardio-respiratorii, al treilea dintre ele nemaiputând fi resuscitat. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, a fost declarat decesul, se arată în comunicatul transmis de conducerea spitalului, potrivit news.ro.

Betina a lăsat întreaga comunitate îndurerată. Apropiații tinerei o descriu drept o femeie blândă și veselă.

Citește și: Noi detalii cutremurătoare în cazul micuței Danka, fetița de 2 ani găsită fără viață în apropiere de casă. Ce s-a întâmplat cu unul dintre suspecții implicaţi în uciderea minorei?

betina mamica moarta sibiu

Betina, proaspăta mămica care a murit, la Sibiu

[Sursa foto: Facebook- Biserica Baptista Betania Sibiu ]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Jertfa unei inimi de mamă cunoaște dăruire și iubire ce trec dincolo de “aici “ și “acum”. Aducând pe lume un dar ceresc, Betina Balteș a cunoscut bucuria deplină de a fi mamă, cu un zâmbet ce mereu a caracterizat-o, deși durerile din trup au fost mereu prezente. Aşa o cunoaștem toți cei ce am întâlnit-o măcar o dată în viață: plină de nădejde, blândă și veselă! A luptat pentru viața ei până în ultima clipă cu un zâmbet cald… Știm că Dumnezeu nu greșește și știm că, deși nu înțelegem, El este în control! Acum stăm

îmbrăcați în jertfa lui Hristos care poartă veșnicia sufletului, și cel care poate da mângâiere celor rămași în crunta durere, a transmis comunitatea bisericii din care Betina făcea parte, pe Facebook, conform fanatik.ro.

Conducerea spitalului unde Betina s-a stins din viață ar fi demarat o anchetă internă.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si