Close sidebar
Close sidebar

Cine este femeia prezentata ca fiind jandarmerita batuta. Ministrul de Interne a facut anuntul

Ministrul de Interne a facut lumina in cazul fotografiilor controversate cu jandarmerita batuta, internata in spital.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, sustine ca în imaginile de la spitalul unde a fost internata femeia jandarm agresata la miting aparea colega acesteia, nu tanara ranita.

"In realitate, femeia prezentata este colega celei agresate. Traumatism coloana cervicala a fost primul diagnostic. Ulterior, in urma investigarii computer tomograf, a fost schimbat diagnosticul. Cum v-ati fi asteptat sa iasa Stefania din spital. Erati fericiti daca iesea in scaunul cu rotile?", a spus ministrul de Interne.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Carmen Dan a adus cateva precizari cu privire la ceea ce s-a petrecut in Piata Victoriei.

"In Piata au fost manifestanti pasnici pe care Jandarmeria i-a acoperit cu gaze. Au fost doar 2-3 violenti. Procurorul prezent in Piata a notat ca, in jurul orei 16.00, aproximativ 1.000 de persoane se manifestau violent la adresa protestatarilor pasnici, cat si a jandarmilor. Alta manipulare.

Cei doi jandarmi lasati in urma. Jandarmii faceau parte dintr-o trupa menita sa intervina in zona fast food, in urma unui apel la 112. Tanara a cazut. Colegul ei a incercat sa o ajute sa se ridice", a mai precizat Carmen Dan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI