Viața Nataliei s-a încheiat într-un mod tragic. Tânăra de doar 23 de ani a murit după ce a căzut în gol sute de metri de pe munte, în timp ce încercă să îți facă o poză, potrivit informațiilor transmise de amp.marca.com. Natalia era gimnastă, avea o carieră strălucită, iar vestea morții ei a frânt inimile multor persoane.

Natalia a murit în timp ce își făcea o poză, pe munte

Natalia Stichova a fost o gimnastă de succes, de origine cehă. Tânăra a murit la 23 de ani, după un accident tragic care a avut loc pe munte, în apropierea Castelului Neuschwanstein, din Germania.

Citește și: Destin tragic pentru un copil de doar 3 ani, din Iași. Micuțul, lăsat nesupraveghat în cameră, a căzut de la etajul 7, iar impactul i-a fost fatal

Natalia, gimnasta care a murit la 23 de ani

[Sursa foto: Rețele sociale]

Potrivit informațiilor transmise de presa locală, Natalia a căzut în gol 260 de metri, în timp ce încerca să își facă o poză, pe 15 august. Un prieten de-al tinerei a povestit că în momentul nefast, Natalia se afla pe marginea unei prăpastii și, în încercarea de a fixa unghiul de pe aparat, s-a dezechilibrat și a căzut. Tânăra a suferit leziuni grave și a stat în comă timp de mai multe zile, fiind ținută în viață doar de aparate.

Pe 21 august, părinții Nataliei au luat dura decizie de a-și deconta fiica de la aparate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Mama gimnastei, copleșită de durere, a postat un mesaj emoționant în care își plânge copilă, care s-a stins prea devreme.

A fost incredibilă, toți am iubit-o foarte mult și nu vom înceta niciodată să o iubim. Sunt mândră că ai fost fiica mea, fata visurilor mele. M-ai învățat multe. Mi-aș dori să mă poți învăța mai multe, a mărturisit mama Nataliei.

Citește și: Tânără de doar 22 de ani, moartă în timp ce făcea genuflexiuni cu greutăți! A făcut o greșeală fatală, pe care o fac majoritatea tinerilor! Medicii trag un semnal de alarmă

Natalia, gimnasta care a murit la 23 de ani

[Sursa foto: Rețele sociale]

Clubul sportiv în care Natalia activa a postat un mesaj de condoleanță și mai multe fotografii în memoria gimnastei, recunoscută pentru performanțele sale.

Natalia a răspândit zâmbete de-a lungul scurtei sale vieți, și așa ne vom aminti de ea pentru totdeauna. Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor săi apropiați, trimițându-le putere și sprijin, au transmis reprezentanții clubului sportiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si