Un antrenor de înot de la CS Dinamo, care ar fi abuzat o fetiţă de 7 ani, a fost arestat preventiv. Copilul ar fi povestit totul părinților săi, care au început imediat demersurile necesare.

Ce reacție a avut Clubul Sportiv la acuzațiile aduse antrenorului?

Mama ei a mers la poliţie şi a făcut o plângere, spunând că fetița ei ar fi fost atinsă în zone intime, iar polişţiştii au făcut cercetări şi l-au identificat pe bărbat, un antrenor de 20 de ani.

În cele din urmă, individul a fost la audieri și și-ar fi recunoscut chiar și fapta, informează Antena 3 CNN.

„La data de 13 februarie, în jurul orei 20.30, Secția 6 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiica sa, minoră, în vârstă de 7 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni de abuz, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot. Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club, situat în Sectorul 2”, au declarat reprezentanții Poliției.

Clubul sportiv a anunțat că va coopera cu autoritățile, așadar a pus la dispoziția anchetatorilor imaginile de pe camerele de supraveghere și chiar au luat măsuri în ceea ce-l privește pe angajat. Mai precis, contractul lui de muncă a fost desfăcut, având în vedere gravitatea faptelor de care este acesta acuzat.

De asemenea, reprezentanții clubului au anunțat că vor solicita întregului personal prezentarea unui certificat care atestă integritatea comportamentală și vor organiza sesiuni de formare pentru sportivi în așa fel încât să știe cum să se comporte în relația cu minorii și cu persoanele vulnerabile. În ultimul rând, aceștia au spus că vor demara o evaluare aprofundată a Academiei de Înot și vor extinde aceste analize la toate disciplinele sportive din cadrul clubului.  

Antrenor înot viol

El este Ștefan Mihai Cam, antrenorul care ar fi abuzat o fetiță la bazin.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Un antrenor de înot de la CS Dinamo a fost arestat preventiv. Acesta ar fi agresat o fetiță de 7 ani

Ce pedeapsă riscă Ștefan?

Mihai Popovici, tatăl lui David Popovici, cel care conduce Academia de Înot din cadrul CS Dinamo a oferit o primă reacție.

„Este o anchetă în desfășurare, urmează să fie stabilit tot ceea ce este de stabilit. A fost aici Poliția, ieri, și organele de anchetă își fac treaba. Noi suntem extrem de atenți la orice posibilă situație de genul acesta și suntem, probabil, cel mai transparent club din România, permițând accesul full al părinților în tribună. Nu există o transparență mai mare la capitolul acesta”, a spus Mihai Popovici, potrivit Gândul.

Ștefan antrenor înot viol

Imagini cu antrenorul de la CS Dinamo acuzat de viol.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: Filmul teribil al răzbunării bărbatului din Capitală! Ce discuții au avut înainte de a-i foc soției și soacrei?

Acum, antrenorul riscă între 7 şi 12 ani de închisoare. Ștefan Mihai Cam are 20 de ani și a studiat la Colegiul National "Emil Racovita", Bucuresti, sector 2. De altfel, tânărul este student la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București (UNEFS). 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si