"Vrem să ți-l prezentăm pe cel mai frumos băiat de la Puterea Dragostei. Iată-l, este Victor Vega", a spart gheața Cristi Marinescu după ce Ioana s-a prezentat și a făcut cunoștință cu concurenții de sex masculin din show.

Citeste si: O fostă concurentă de la Puterea Dragostei, rupe tăcerea: ”M-a lovit și m-a înșelat”

Ioana are 23 de ani și este din Iași

Ioana a răspuns tirului de întrebări puse de băieți: noua concurentă are 23 de ani, este din Iași și e "liber-profesionistă". "Momentan, nu mă ocup cu nimic. Am lucrat într-o firmă, dar acum stau", a spus tânăra la intrarea în concurs, care a recunoscut că are ceva emoții la început de competiție. 

Băieții și-au aruncat săgeți între ei și au făcut glume unii pe seama altora, încercând să câștige atenția Ioanei. "Ai venit pentru Alex? Vezi, că și-a luat mașină de spălat, televizor", a spus unul dintre concurenți.

Ioana: "Îmi plac băieții cuminți"

"Am venit pentru a-mi găsi perechea", a fost precizarea clară făcută de noua concurentă, care a încercat să facă un top 3 al concurenților în viziunea ei. "Îmi plac băieții cuminți, cum e Alexandru", a spus ea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Îmi place și Radu, că ești așa mai nebunatic. Și Marinescu, bineînțeles", a mai spus noua concurentă.

Ioana l-a invitat la dans pe Alexandru. Vezi întregul moment mai jos:

Cine a părăsit emisiunea duminică

Mariana de la „Puterea Dragostei” a părăsit emisiunea în lacrimi. Ea a fost eliminată duminică în urma nominalizărilor făcute de concurenți.

Mariana de la „Puterea Dragostei”  a fost eliminată din casa dragostei. În urma nominalizărilor primite, tânăra a fost nevoită să părăsească competiția. Adriana a acuzat-o pe Mariana că până acum a fost protejată de Cristian Comănici,  de aceea nu a fost votată.

Citeste si:  Doliu la „Puterea Dragostei”: „Dumnezeu să te odihnească, băiatul meu!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si