Pe Vlad Voiculescu este cunoscut ca politician și fost Ministru al Sănătății, însă puțini știu cum arată iubita lui. Fostul ministru al Sănătății a fost destul de discret cu privire la partenera din viața lui, aflându-se despre relația lor abia în luna ianuarie a acestui an. 

Cine este Laura Ștefănuț? Iubita lui Vlad Voiculescu este însărcinată 

Laura Ștefănuț, în vârstă de 32 de ani, are o experiență de aproape zece ani în presă, perioadă în care a scris atât pentru publicații din România cât și pentru unele din străinătate.

Ea și-a început cariera ca reporter, obținând colaborări cu mai multe posturi de televiziune atât din România, cât și din Germania.

Totodată, iubita lui Vlad Voiculescu a fost în implicată și în proiecte precum Think Outside the Box, Casa Jurnalistului sau publicația Brrlog, fiind numită chiar  The Woman Journalist of the Year, în cadrul  Galei Premiilor The Woman.

Iubita fostului ministru al sănătății, Laura Ștefănuț a anunțat de curând că este însărcinată. Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe Facebook. Ea a vorbit, totodată, despre greutățile prin care trec femeile însărcinate în această perioadă, dar și despre vaccinul împotriva covid-19 în sarcină.

”Știu că, prin decizia de a mă vaccina, am redus la maxim complicațiile dacă fac COVID”, a scris Laura Ștefănuț, luna trecut, într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cine este Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu. Fosta jurnalistă este însărcinată și va naște curând

Cine este Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu. Fosta jurnalistă este însărcinată și va naște curând

[Sursa foto: Facebook Laura Ștefănuț]

Citeste si: Vlad Voiculescu: „România este astăzi în top 5 mondial atât după numărul infectărilor cât şi după numărul de decese”

Laura Ștefănuț a decis cu ceva timp în urmă să facă un pas înapoi, pe plan profesional, după ce relația ei cu Vlad Voiculescu a devenit una serioasă, menționând că,  jurnalismul și activitatea politică sunt două meserii incompatibile”

. Astfel, a renunțat la investigațiile jurnalistice pe care le făcea la Libertatea, limitându-se la publicarea unor opinii, pe care se semnează ca  „fostă jurnalistă”. Ea a oferit și servicii de consultanță în timpul campaniei lui Vlad Voiculescu pentru Primăria Capitalei.

Laura Ștefănut și-a explicat motivele retragerii din activitatea sa, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Acum câteva zile am fost semnată în Libertatea ca „fostă jurnalistă”. Motivele țin de viața personală. Cred că atunci când îți asumi niște meserii menite să fie în interes public, ca jurnalismul sau politica, oamenii se așteaptă, pe bună dreptate, la mai multă transparență în ceea ce privește viața personală”, a scris iubita lui Vlad Voiculescu, în urmă cu ceva timp, pe Facebook.

Citeste si: Lista miniştrilor PNL şi PSD în noul Guvern Ciuca. Miercuri urmază audierile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si