Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cine este Liz Truss, noul premier al Marii Britanii. De ce i se spune "Regina Instagram"

Marți, 6 septembrie, are loc predarea ștafetei între fostul lider conservator și șef al Executivului Boris Johnson și noul premier, Liz Truss, cea care s-a aflat până acum la șefia Ministerului de Externe al Marii Britanii.

Sorin Negru,

Liz Truss (46 de ani) primește marți, în mod oficial, mandatul de a forma un nou guvern de la Regina Elisabeta a II-a.

[Sursa foto: Facebook / Lizz Truss]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Liz Truss, fostul ministru de Externe al Marii Britanii, a câștigat cursa pentru conducerea Partidului Conservator și devine noul prim-ministru al Marii Britanii.

Citeste si: Liz Truss va fi noul premier britanic

Liz Truss, în vârstă de 46 de ani, a primit 81.326 de voturi de la membrii partidului, în timp ce rivalul ei, Rishi Sunak, favorit la începerea competiției interne, a primit doar 60.399 de voturi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Liz Truss îl va înlocui astfel pe Boris Johnson ca nou premier al țării și va deveni a treia femeie prim-ministru al Regatului Unit, după Margaret Thatcher și Theresa May.

Liz Truss, față în față cu Regina Angliei

Liz Truss urmează să primească marți în mod oficial mandatul de a forma un nou guvern de la Regina Elisabeta a II-a.

Potrivit acestora, statutul de „regina Instagram” pe care și l-a câștigat Lizz Truss i-a accentuat profilul în cabinet. „Este foarte clar că are acest ochi politic foarte ager pentru politicile pe care vrea să le promoveze pe rețelele de socializare”. 

Ultimul discurs al lui Boris Johnson ca premier al Marii Britanii

În ultimul discurs ținut ca premier al Marii Britanii, Boris Johnson a spus că politicile sale au oferit țării puterea economică pentru a-i ajuta pe oameni să înfrunte criza energetică.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI