Tragedie în Craiova! Miercuri seara, o explozie a avut loc într-un un bloc de locuinţe de tipul P+1 din municipiu. O parte a etajului 1 s-a prăbușit, trei persoane fiind rănite, iar una a decedat, informează Antena 3 CNN.

Luminița nu a mai reușit să supraviețuiască

Luminița Adriana locuia chiar deasupra apartamentului de la parter unde a avut loc explozia care nu a fost urmată de incendiu.

Medicii au încercat să o resusciteze imediat, însă fără succes, deoarece trupul său a cedat. Și mama femeii, în vârstă de 51 de ani a ajuns la spital, dar și proprietarul locuinței care a sărit în aer. La fața locului a fost activat planul roşu de intervenţie, care a încercat să scoată tefere persoanele de sub dărâmături.

Citește și: Cine este Mihaela, tânăra de 24 de ani care s-a aruncat în gol de la etajul 15? Fata a lăsat în urmă un mesaj de adio emoționant

Potrivit autorităților, cauza exploziei a fost cel mai probabil o acumulare de gaze, toți din bloc folosind butelii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Presupunem că a fost o acumulare de gaze și s-a produs o explozie neurmată de incendiu. Cercetările sunt în curs de desfășurare, implicându-se toate organele abilitate”, a transmis ISU.

Luminița moartă explozie Craiova.

Ea este Luminița.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din toată țara îi spun adio: "Un gol imens în inimile noastre"

Joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj anunță că azi au fost reluate acțiunile de căutare și de îndepărtare a elementelor de construcție.

"În acest moment s-a reluat misiunea de căutare- salvare și îndepărtare a elementelor de construcție. Presupunem că a fost o acumulare de gaze și s-a produs o explozie neurmată de incendiu. Cercetările sunt în curs de desfășurare, implicându-se toate organele abilitate", a transmis ISU Dolj.

Luminița moartă explozie Craiova.

Imagini de la explozia din Craiova.

[Sursa foto: Inquam & ISU Dolj]

Operațiunea a fost una dificilă, iar în final oamenii au fost lăsați să-și recupereze ce au avut mai de preț, deoarece locuințele lor au fost compromise. Totodată, prefectul a anunțat că au fost stabilite nişte locaţii în care pot fi cazaţi şi stabilizați cei care și-au pierdut locuințele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si