Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cine este Luminița, femeia care și-a pierdut viața în explozia de la Craiova? Locatarii s-au rugat ca pompierii să-i salveze de sub ruine

Destin teribil! Luminița, o femeie din Craiova a încetat din viață miercuri seara, în urma unei explozii devastatoare! Mama acesteia a reușit să supraviețuiască.

Stefania Pavel,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedie în Craiova! Miercuri seara, o explozie a avut loc într-un un bloc de locuinţe de tipul P+1 din municipiu. O parte a etajului 1 s-a prăbușit, trei persoane fiind rănite, iar una a decedat, informează Antena 3 CNN.

Luminița nu a mai reușit să supraviețuiască

Luminița Adriana locuia chiar deasupra apartamentului de la parter unde a avut loc explozia care nu a fost urmată de incendiu. Medicii au încercat să o resusciteze imediat, însă fără succes, deoarece trupul său a cedat. Și mama femeii, în vârstă de 51 de ani a ajuns la spital, dar și proprietarul locuinței care a sărit în aer. La fața locului a fost activat planul roşu de intervenţie, care a încercat să scoată tefere persoanele de sub dărâmături.

Citește și: Cine este Mihaela, tânăra de 24 de ani care s-a aruncat în gol de la etajul 15? Fata a lăsat în urmă un mesaj de adio emoționant

Potrivit autorităților, cauza exploziei a fost cel mai probabil o acumulare de gaze, toți din bloc folosind butelii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Presupunem că a fost o acumulare de gaze și s-a produs o explozie neurmată de incendiu. Cercetările sunt în curs de desfășurare, implicându-se toate organele abilitate”, a transmis ISU.

Ea este Luminița.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din toată țara îi spun adio: "Un gol imens în inimile noastre"

Joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj anunță că azi au fost reluate acțiunile de căutare și de îndepărtare a elementelor de construcție.

"În acest moment s-a reluat misiunea de căutare- salvare și îndepărtare a elementelor de construcție.

Presupunem că a fost o acumulare de gaze și s-a produs o explozie neurmată de incendiu. Cercetările sunt în curs de desfășurare, implicându-se toate organele abilitate", a transmis ISU Dolj.

Imagini de la explozia din Craiova.

[Sursa foto: Inquam& ISU Dolj]

Operațiunea a fost una dificilă, iar în final oamenii au fost lăsați să-și recupereze ce au avut mai de preț, deoarece locuințele lor au fost compromise. Totodată, prefectul a anunțat că au fost stabilite nişte locaţii în care pot fi cazaţi şi stabilizați cei care și-au pierdut locuințele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI