Ruleta s-a oprit în dreptul numărului său, aseară la Arenă, spre bucuria colegilor săi din tabăra Sudicilor, ea fiind prima concurentă din această tabără care decide pe cine trimite la joc în această seară.

"Nu știu pe cine voi trimite la joc, o să vedem. Contează și ce vreau eu, dar o să încerc să mă ajute toată lumea. Știam că o să fiu eu, i-am și zis azi Mariei:  <Nu știu de ce am o presimțire că o să fiu eu, o să fie numărul meu>.

Și așa a fost...O să vorbesc prima dată cu ei (nr.r – colegii din tabără) să văd dacă vreunul vrea să joace.

Citește și: Detalii șocante despre momentul în care Jaguaru de la „Insula de 1 milion” era cât pe ce să își piardă viață, în urma AVC-ului suferit: “M-a găsit un vecin, că altfel nu mai eram în viață!”

Cred că eu nu o să mă nominalizez pe mine, dar cred că în noaptea asta, pentru că o să fiu singură, o să am timp să mă gândesc", a declarat emoționată concurenta din tabăra Sudicilor, după ce ruleta a ales-o.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

madalina insula de 1 milion

Mădălina, concurentă la „Insula de 1 milion”

Cine este Mădălina, frumoasa concurentă care face în această seară jocurile la "Insula de 1 milion"

Mădălina are 23 de ani, este din Timișoara, însă de 18 ani locuiește în Spania, țara unde s-a mutat împreună cu mama sa, după divorțul părinților. Are studii în domeniul administrației, însă a lucrat ca agent comercial într-un mare centru comercial din capitala Madrid. Acum are o relație frumoasă cu ambii părinți, însă în perioada copilăriei sale, relația cu tatăl sau nu a fost întotdeauna dintre cele mai bune.

Citește și: Au mai rămas 46 de concurenți la “Insula de 1 milion”; Lemnaru, primul concurent care s-a autopropus la probe; acesta a câștigat prima proba- “Jocul cuvintelor”

"Părinții mei sunt divorțați, au făcut acest lucru când mama a plecat în Spania. Ea s-a recăsătorit și mă înțeleg foarte bine cu tatăl meu vitreg. Vorbesc cu tatăl meu biologic, dar în copilărie a fost o perioada mai dificilă… Când eram mică nu mă prea cauta. A fost și ziua mea și nu m-a felicitat",  a povestit Mădălina înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

madalina insula de 1 milion

Mădălina, concurentă la „Insula de 1 milion”

Visul Mădălinei este acela de a câștigă la “Insula de 1 milion” și de a-și cumpără o casă și a investi  în viitorul său profesional, mai ales în domeniul modellingului.  Aventura celor 46 de concurenți rămași pe Insulă continuă în această seară, de la 20:00, la Kanal D! Ce alegeri va face Mădălina, împreună cu tabăra sudicilor, vom afla într-o nouă ediție a reality-ului prezentat de Cosmin Cernat, astăzi, de la 20:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si