Mamie Van Doren este o actriță și cântăreață din Statele Unite ale Americii. Mai mult decât atât, frumoasa vedetă este considerată un simbol al frumuseții și senzualității feminine.

În ultimul timp, în schimb, în mediul online, circulă zvonuri cu privire la Mamie Von Dorean. Bătrânețea nu își spune cuvântul în ceea ce o privește pe vedetă, care arată impecabil la vârsta de 93 de ani.

Oamenii cred că Mamie Van Doren este un adevărat vampir și încearcă să dezvăluie acest aspect.

Cine este Mamie Van Doren, femeia considerată vampir?

Mamie Van Doren a împlinit la începutul lunii februarie, pe data de șase, vârsta de 93 de ani. Considerată un sex simbol al Americii, Mamie Van Doren se pare că, în loc să îmbătrânească, întinerește. 

Femeie este considerată un adevărat vampir din cauza aspectului impecabil pe care îl are, oamenii considerând că arată exact ca în anii adolescenței.

Mamie Van Doren

Mamie Van Doren

[Sursa foto: daily news]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Oamenii din mediul online cred cu desăvârșire că aceasta este un vampir și încearcă să demonstreze conspirația. Pe platforma socială TokTok, circulă diferite videoclipuri în care sunt expuse poze cu Mamie Van Doren de-a lungul timpului.

Citește și: VDEO- Camelia Pintilie, despre rolul Morticiei, din piesa de teatru Familia Adams. Cum decurge viața actriței din noua generație?

Mamie Van Doren în tinerete

Mamie Van Doren în tinerețe

[Sursa foto: Wikipedia]

"Nu are cum să fie ea.

Poate este fiica ei"

"Un adevărat vampir. Nu este posibil"

"Arată mai bătrână ca în tinerețe, dar este imposibil să fie reală. Sigur face ceva demonic pentru a arăta așa"

"Exceptând aspectul fizic, sănătatea ei fizică și mentală surprinde cel mai mult. Este ireal cât de bine se menține. Nu credeam în povești cu vampir, dar acum nu știu ce să zic..."

"Are doar bani sau este vampir? Dilema zilei", sunt câteva dintre comentariile de pe TikTok.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si