Manu de la „Puterea Dragostei” a fost eliminat din show-ul iubirii de la Kanal D. Tânărul nu a fost prezent în gala de ieri, 14 martie 2021. Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei” a spus care este adevăratul motiv al eliminării. Moderatoarea show-ului matrimonial a afirmat că Manu nu a respectat condițiile și standardele emisiunii „Puterea Dragostei” și că nu s-a adaptat regulilor impuse de staff. Tânărul a fost descalificat.

Manu a refuzat în repetate rânduri să participe la filmări. „Dragi concurenți, în urma evenimentelor petrecute în această săptămână, am luat următoarea decizie. Având în vedere că Manu a refuzat să participle la filmări în repetate rânduri, nu s-a integrat în acest colectiv și nu a putut face față rigorilor acestui show, începând din această seara el nu mai este concurent Puterea Dragostei”,   a fost anunțul făcut în gala de duminică, de către Cristina Mihaela, prezentatoarea Puterea Dragostei. 

Citeste si: VIDEO| Cine este, de fapt, Rose Marry de la „Puterea Dragostei”?! Secretul dureros al ei

„O EXPERIENȚĂ UNICĂ❤️💔 Îmi vine să plâng însă a fost cea mai bună decizie pentru mine. Îmi pare rău pentru voi fiindcă am văzut câte mii de mesaje de susținere și câte voturi am primit. V-am făcut, timp de o săptămână, diminețile mai frumoase și poate mai puțin frumoase însă le-am trăit și eu la maxim împreuna cu voi.

Vreau să mulțumesc in primul rând lui Dumnezeu, familiei mele care a fost mereu alături de mine, Staff-ului pentru șansa care mi-au oferit-o să mă cunoască mai bine lumea, cu bune și cu mai puțin bune, lui @cristinamdorobantu cea mai frumoasa prezentatoare TV din România, tuturor concurenților indiferent de cum s-au terminat lucrurile și nu în ultimul rând vouă, oamenilor care m-ați susținut și celor care m-ați bârfit dar să știți că nu vă port ură, vă port milă și îmi folosiți pentru a fi mai puternic pe zi ce trece.

As avea multe de povestit.. fiindcă nu contează timpul cât am stat, contează marca pe care a lăsat-o și pe care voi ați lăsat-o în mine, oameni buni și frumoși de acasă... Sper să-mi înțelegeți decizia și să mi-o respectați. Dacă v-am intrat la suflet înseamnă că deja am câștigat “premiul” din aceasta competiție frumoasă și unică. Poate această despărțire este doar un “La Revedere” 😊 niciodată nu se știe, doar Dumnezeu le știe pe toate. Cu drag Manu, Manu Alexito. Pur și simplu, mulțumesc. @kanald @putereadragosteiro”,  a fost mesajul pe care Manu l-a transmis în mediul online.

 Cine e Manu de la „Puterea Dragostei”

Manu de la „Puterea Dragostei” a intrat în casa iubirii de la Kanal D la începutul lunii martie. Tânărul a venit să agite apele și să îi provoace pe ceilalți participanți. Manu, un tânăr chipeș și dornic să-și găsească o viitoare iubită în casa iubirii.

Din păcate, nu toată concurenții s-au bucurat de venirea lui la Puterea dragostei, pentru că băieții au provocat un imens scandal de când Manu a intrat în casa iubirii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Citeste si: Robert Urucu de la „Puterea Dragostei”- noul concurent de la Survivor România 2021?! Ce a transmis bărbatul

cine este manu de la puterea dragostei
El este Manu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

În plus, tânărul a fost rugat să facă un top trei cu fetele din competiție, printre care și Andrada. Iubitul fetei nu a fost deloc încântat să audă că partenera lui face parte din acest top.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a petrecut în club alături de Anda Adam. Cum au fost surprinși cei doi

Manu a spus că cele trei fete pe care le place cel mai mult din emisiunea Puterea dragostei sunt: Andrada, Aya și Maria, spre surprinderea lui Cazi, iubitul primei fete menționate.

După ce noul concurent a scos-o la dans pe Andrada, partenerul ei a răbufnit și a provocat un scandal imens în casa dragostei. Cazi și Andrei Luca au sărit imediat să-l lovească pe Manu, care nu a stat pe gânduri și a ripostat.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 10 septembrie 2024: Zodia care va avea parte de ghinion, situații dificile și emoții puternice- radioimpuls.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Nici Codruț nu s-a lăsat mai prejos și s-a alăturat conflictului.

Citeste si: Bianca Comănici este însărcinată?! Ce a declarat frumoasa brunetă?

Cu ce se ocupa Manu înainte să intre în concurs

Manu de la „Puterea Dragostei” este fotograf. „Sunt Emanuel Alexi, născut în România, dar am trăit toată viața mea în străinătate. Îmi place mult fotbalul, să ajut oamenii cum pot eu și îmi place să mă filmez. Sunt credicinos și c-un suflet bun.” a zis Manu despre el.

Manu a fost eliminat din cadrul show-ului TV. În locul lui a venit Radu de la „Puterea Dragostei”. Noul concurent a pășit azi, 15 martie 2021, în casa dragostei de la Kanal D.

Citeste si: Un concurent de la Puterea Dragostei, descalificat. Prima reacție a acestuia: ”Îmi vine să plâng...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si